تاریخ انتشار: دوشنبه 02 آبان 1390
CYP1A2 و AHR با ميزان کافئين مصرفي افراد ارتباط دارند

  CYP1A2 و AHR با ميزان کافئين مصرفي افراد ارتباط دارند

دانشمندان موفق به شناسايي دو ژن CYP1A2 و AHR شدند كه در تفکيک و تجزيه کافئين در کبد نقش داشته و با ميزان کافئين مصرفي افراد ارتباط دارند.
امتیاز: Article Rating

به گزارش بنیان به نقل از ایسنا، گروهي از پژوهشگران آمريکايي متوجه شدند افرادي که گونه معيني از دو ژن خاص را دارند، به احتمال زياد کافئين مصرف مي‌کنند.

اين دو ژن که بعد از تغيير ژنتيکي بر روي ژنوم بيش از 47 هزار فرد آمريکايي شناسايي شد، CYP1A2 و AHR نامگذاري شدند. اولين ژن با متابوليسم کافئين مرتبط است، در حالي که ژن AHR در تنظيم ژن اول نقش دارد.

کافئين، به عنوان يک ماده شيميايي و محرك رواني در سطح جهان محسوب مي‌شود که بيش از 90 درصد افراد مصرف‌كننده، آن را از طريق نوشيدني‌هاي مختلف مصرف مي‌کنند.

افرادي که داراي اين دو ژن هستند، تمايل دارند به طور متوسط 40 ميلي‌گرم يا بيشتر در روز کافئين مصرف کنند که اين ميزان، برابر يک قوطي نوشابه يا يک سوم فنجان قهوه است.

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه