(آرشیو ماه تیر 1392)
قسمتی از ریه یک مادر ژاپنی به فرزند 3 ساله پیوند زده شد
برای اولین بار در دنیا؛
بیمارستان اوکایاما در ژاپن اعلام کرد که بخشی از ریه یک مادر با موفقیت به پسر سه ساله اش پیوند زده شد که این نخستین پیوند لوب میانی از یک اهدا کننده در قید حیات در جهان بود.
چهارشنبه، 12 تیر 1392 - 16:29
رشد دندان با سلول های بنیادی
دانشمندان اعلام کردند با استفاده از فناوری سلول بنیادی، یک گام به ارائه درمان موثری برای پوسیدگی دندان و در نهایت احیای کل دندان نزدیک شده اند.
چهارشنبه، 12 تیر 1392 - 14:55
فراخوان شرکت در نوزدهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی
نوزدهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی آذر ماه امسال با هدف معرفی فعالیتهای تحقیقاتی برتر علوم پزشکی با تاکید بر جنبه‌های نوآوری برگزار می‌شود.
چهارشنبه، 12 تیر 1392 - 13:05
کیت استخراج DNA آرتمیا در کشور ساخته شد
کیت استخراج DNA آرتمیا توسط پژوهشگران پژوهشکده آرتمیا و آبزیان دانشگاه ارومیه ساخته شد.
چهارشنبه، 12 تیر 1392 - 11:30
ابتلای سالانه ۱۱ هزار مورد جدید به سرطان سینه در کشور
مسئول کلینیک سینه مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا مطرح کرد
مسئول کلینیک سینه مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا گفت: سالانه ۱۱ هزار مورد جدید به مبتلایان سرطان سینه در کشور افزوده می‌شود که یک سوم این افراد با انجام آزمایش به موقع و مشاوره قابل پیشگیری و درمان زودهنگام هستند.
ﺳﻪشنبه، 11 تیر 1392 - 15:12
سازمان انتقال خون از نظر سلامت خون و كيفيت خون برتر شناخته شد
سازمان جهاني بهداشت، سازمان انتقال خون ايران را از نظر سلامت خون و ارتقاي كيفيت خون در رديف پنج كشور برتر دنيا معرفي كرد.
ﺳﻪشنبه، 11 تیر 1392 - 10:07
پروتئين توليد كننده شيرفعاليت سلولهاي سرطاني سينه را تشديد مي كند
نتايج يك مطالعه نشان مي دهد كه پروتيين توليد كننده شير در زنان مبتلا به سرطان سينه موجب مي شود كه فعاليت سلول هاي سرطاني تشديد شود.
ﺳﻪشنبه، 11 تیر 1392 - 09:53
پیوند سلول های بنیادی و کاهش نیاز به انسولین
یافته پژوهشگران هندی نشان می دهد پیوند سلول های بنیادی مغز استخوان در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو موجب کاهش نیاز به استفاده از انسولین می شود.
ﺳﻪشنبه، 11 تیر 1392 - 09:44
آغاز تولید داروی پیشرفته ضد سرطان و ماده اولیه پنی‌سیلین
معاون سازمان غذا و دارو خبر داد؛
معاون سازمان غذا و دارو از افتتاح خط جدید تولید یک نوع داروی پیشرفته ضد سرطان اوایل هفته آینده، تولید ماده اولیه پنی‌سیلین جی در کشور و خودکفایی ایران در تولید فاکتور ۷ خونی و داروهای MS خبر داد.
دوشنبه، 10 تیر 1392 - 15:42
دفتر نمایندگی بانک خون بند ناف در کرج افتتاح شد
با حضور جمعی از مسئولان استانی، دفتر نمایندگی بانک خون بند ناف پژوهشکده رویان در استان البرز افتتاح شد.
دوشنبه، 10 تیر 1392 - 12:18
سلول درمانی سرطان ریه در مرحله تحقیقاتی است
دکتر ایرج خسرونیا
دکتر «ایرج خسرونیا» رییس هییت مدیره جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران معتقد است سلول درمانی سرطان ریه مستلزم تحقیقات همه جانبه پزشكان برای رسیدن به روش های درمان سرطان است. در این باره خبرنگار «بنیان» گفت و گویی را با وی انجام داده است که در پی می آید.
دوشنبه، 10 تیر 1392 - 11:29
ژنتیک و اختلالات هورمونی مهمترین عامل فیبروز رحمی
عضو انجمن متخصصان زنان و زایمان عنوان کرد:
فیبروم یکی از شایع‌ترین بیماری‌های زنانه است که آمارهای جهانی می گوید ۷۰ درصد زنان بالای ۴۵ سال با آن درگیر می‌شوند و جراحی بهترین راه درمان آن است.
دوشنبه، 10 تیر 1392 - 11:08
طب تسکینی هنر شاد زیستن است

ﻃﺐ ﺗﺴﻜﻴﻨﻲ ﺷﺎﺧﻪ اي از ﻋلم ﭘﺰﺷﻜﻲ اﺳﺖ ﻛﻪ ﻣﻮﺿﻮع آن درﻣﺎن ﻫﺎي ﺗﺴﻜﻴﻨﻲ ﺑﻴﻤﺎران ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻪ بیماری های صعب العلاج مثل سرطان ها و یا حتی ایدز است. "ﻣﺮاﻗﺒﺖ از بیماران" در ﻃﺐ ﺗﺴﻜﻴﻨﻲ سبب ارﺗﻘﺎي ﻛﻴﻔﻴﺖ زﻧﺪﮔﻲ بیمارمی شود و تا ﺣﺪاﻛﺜﺮ ﻣﻤﻜﻦ، ﻋﻼﺋﻢ و ﻧـﺸﺎﻧﻪ ﻫﺎي آزاردﻫﻨﺪه بیماری را کنترل می کند. دکتر "عبدالرحیم حزینی" فوق تخصص خون و سرطان و متخصص طب پالیاتیو( طب تسکینی) از انگلستان است. وی 52 ساله، متولد گرگان، متاهل و دارای 2 فرزند است.

وی بیش از 30 سال در خارج از ایران زندگی کرده ولی سه سال پیش به کشور برگشت تا تجربه اش در زمینه خون و سرطان و طب تسکینی را به مردم ایران ارائه کند. در گفتگو با این پزشک خوشرو که بیمارانش هنگام خروج از اتاق لبخند برلب داشتند، ارزش طب تسکینی در کنار سایر درمان های کاربردی برای مداوای بیماران سرطانی را جویا شدیم.

دوشنبه، 10 تیر 1392 - 10:53
استفاده از سلول های بنیادی برای درمان هپاتیت
محققان امریکایی در حال مطالعه بر روی استفاده از سلول ها ی بنیادی برای درمان بیماری های مزمن کبدی در سگ ها می باشند. آن ها امیدوارند روش جدید بتواند منجر به درمان های موفقیت آمیزی در سگ ها و انسان شود.
دوشنبه، 10 تیر 1392 - 08:07
به کارگیری سلول های بنیادی پرتوان در درمان پارکینسون
گروهی از محققان امریکایی سلول های بنیادی جنینی انسان را به حیوانات آزمایشگاهی دچار پارکینسون پیوند زده و در یافته اند که این سلول ها بعد از 6 هفته هنوز زنده اند و این مشاهده به این معنی است که سلول ها به خوبی در حیوانات مورد مطالعه ، پذیرفته شده اند.
دوشنبه، 10 تیر 1392 - 07:58
صفحه 6 از 9ابتدا   قبلی   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  بعدی   انتها   
کلیدواژه
کلیدواژه