(آرشیو ماه اردیبهشت 1396)
تولید سلول های خونی مطابق با بیمار برای درمان، مدل سازی بیماری و غربالگری دارویی
محققین بیمارستان کودکان شیکاگو روش موثری را برای تولید پیش سازهای سلول های خونی از سلول های بنیادی پرتوان القایی(iPSCs) طراحی کرده اند. این روش قابل اعتماد، مقرون به صرفه و نسبتا ساده است.
چهارشنبه، 06 اردیبهشت 1396 - 07:30
کشف پروتئینی کوچک که برای تشکیل عضلات اسکلتی ضروری است
محققین در مرکز پزشکی UT Southwesternپروتئین کوچکی به نام میومیکسر را شناسایی کرده اند که برای تشکیل عضلات اسکلتی ضروری است و می توان از آن به عنوان هدفی برای درمان بیماری های ژنتیکی مانند دیستروفی عضلانی و سایر میوپاتی ها استفاده کرد.
دوشنبه، 04 اردیبهشت 1396 - 15:00
آیا گیرنده های BAT می توانند در درمان چاقی و دیابت کلیدی باشند؟
محققین با هدف قرار دادن دو گیرنده موجود روی سلول های بافت چربی قهوه ای(BAT) راهی را برای افزایش میزان بافت چربی قهوه ای افزایش دهنده متابولیسم یافته اند.
دوشنبه، 04 اردیبهشت 1396 - 14:00
شناسایی ژنی که متاستاز سرطان کولون را بلوک می کند
آمارها نشان می دهد که سالانه بیش از 774 هزار نفر در سراسر دنیا به دلیل ابتلا به سرطان کولون می میرند.
دوشنبه، 04 اردیبهشت 1396 - 13:30
شناسایی نقطه ضعف یا پاشنه آشیل سرطان های مقاوم به درمان
محققین دو پروتئین پیام رسان را در سلول های سرطانی شناسایی کرده اند که موجب مقاومت این سرطان ها به شیمی درمانی می شود و به نظر می رسد بلوک کردن این دو پروتئین به همراه شیمی درمانی لوکمیای انسانی را در مدل های موشی حذف می کند.
دوشنبه، 04 اردیبهشت 1396 - 12:00
مزایای حیات بخش یک مطالعه جدید در مبارزه با ویروس ها
بیمارانی که در معرض خطر عفونت های ویروسی و میکروبی بیشتر قرار دارند مانند آن هایی که به ایدز مبتلا هستند یا آن هایی که متحمل پیوند شده اند می توانند از مزایایی زندگی بخش مطالعه ای که بوسیله محققین دانشگاه Surrey صورت گرفته است بهره مند شوند.
دوشنبه، 04 اردیبهشت 1396 - 11:30
استفاده از جعفری و برخی گیاهان دیگر به عنوان داربستی برای سلول های بنیادی انسانی
کمک گرفتن از طبیعی یکی از سیاست های همیشگی علوم بوده است و انسان با الهام گرفتن از ذات طبیعت، بارها بسیاری از مشکلات علمی اش را حل کرده است و با خلاقیت به اختراعات یا نوآوری هایی دست زده است.
یکشنبه، 03 اردیبهشت 1396 - 10:00
موش تراریخته جدید می تواند به مونیتور کردن خطرهای بالقوه ویروس های آنفلوآنزای نوظهور کمک کند
محققین آلمانی، موش تراریخته ای را تولید کرده اند که می تواند به شناسایی سوش های جدید ویروس آنفلوآنزا که پتانسیل شیوع پیدا کردن را دارند، کمک کند.
یکشنبه، 03 اردیبهشت 1396 - 09:45
کشف نوع جدیدی از سلول های خونی
محققین کلاس جدیدی از سلول ها را در سیستم ایمنی انسان شناسایی کرده اند.
یکشنبه، 03 اردیبهشت 1396 - 09:15
استفاده از CRISPR برای معکوس کردن رتینیت پیگمنتوزا و احیای عملکرد بینایی
محققین دانشکده پزشکی سن دیگو در دانشگاه کالیفرنیا به کمک تکنولوژی ویرایش ژنی CRISPR/Cas9 گیرنده های نوری استوانه ای جهش یافته را برای تبدیل شدن به گیرنده های نوری مخروطی دارای عملکرد بازبرنامه ریزی کردند. این امر موجب معکوس شدن تخریب سلولی و احیای عملکرد بینایی در دو مدل موشی رتینیت پیگمنتوزا شد.
یکشنبه، 03 اردیبهشت 1396 - 08:30
تمایز سلولی زودرس منجر به اختلال در تکوین پانکراسی می شود
محققین دانشگاه هلسینکی فنلاند مکانیسمی را شناسایی کرده اند که به موجب آن موتاسیون در ژن STAT3 منجر به اختلال در تکوین پانکراس و بروز دیابت نوزادی می شود.
شنبه، 02 اردیبهشت 1396 - 10:30
میکروسکوپ Time-lapse سلول های ضروری برای تولد سلول های بنیادی خونی را نشان می دهد
مطالعه ای در بیمارستان تحقیقاتی St.Jude منشا سلول های بنیادی خونی طی تکوین را مورد ارزیابی قرار داده است و سرنخ هایی را برای تولید یک خون اهدایی مناسب در آزمایشگاه و با هدف درمانی ارائه می دهد.
شنبه، 02 اردیبهشت 1396 - 10:00
پیشرفت در فاز سه سلول درمانی نارسایی های قلبی
تیمی از محققین دانشکده پزشکی دانشگاه ویسکونزین، توانسته اند اولین بیمار مبتلا به نارسایی قلبی را در یک مطالعه بالینی خلاقانه با استفاده از سلول های بنیادی درمان کنند.
شنبه، 02 اردیبهشت 1396 - 09:30
مهار موفقیت آمیز بیماری پیوند علیه میزبان(GVHD)
تیمی از محققین چند ملیتی در کلینیک مایو از طریق یک کار آزمایشگاهی راهی را برای مهار بیماری پیوند علیه میزبان(GVHD) بعد از پیوند سلول های بنیادی یافته اند. این روش موجب می شود که اثرات مثبت پیوند روی مبارزه با لوکمیا و لنفوما حفظ شود.
شنبه، 02 اردیبهشت 1396 - 09:00
یک تکنولوژی ویرایش ژنومی جدید برای تصحیح دیستروفی عضلانی دوشن
با استفاده از یک آنزیم ویرایش کننده ژنومی جدید به نام CRISPR-Cpf1، محققین در مرکز پزشکی UT Southwestern با موفقیت دیستروفی عضلانی دوشن را در سلول های انسانی و موش در آزمایشگاه تصحیح کرده اند.
شنبه، 02 اردیبهشت 1396 - 08:30
صفحه 9 از 10ابتدا   قبلی   4  5  6  7  8  [9]  10  بعدی   انتها   
کلیدواژه
کلیدواژه