صفحه اصلی    نقشه سایت    تماس با ما    

 

 
 
 

 
 

   مهمترین خبر ها

 

  چهارشنبه۱۹اسفند
سردار محسن رشید: "کجایند مردان بی ادعا" همت را کسی فرمانده لشگر نکرد همت فرمانده لشگر شد.

  چهارشنبه۱۹اسفند
گفتگو با دختران امام خمینی(ره) درباره زندگی،شخصیت،رفتار و منش مادر

  سه شنبه۱۸اسفند
آیت الله مکارم شیرازی:اسلام نباید به عنوان دین خونریزی وآدم‌کشی معرفی شود

  دوشنبه۱۷اسفند
صادق خرازی:خاتمی دردانه‌ای است که قدرش را ندانستیم

  دوشنبه۱۷اسفند
سید محمد خاتمی:تمدن از بطن جان مردم بر می خیزد و ما الان در دوره آشفتگی ذهنی به سر می بریم و معلوم نیست نگاه ما به عالم و آدم چیست.

  یکشنبه۱۶اسفند
ستاری فر:دولت احساس پر پولي مي‌كند،اين پول ملت و پول نفت است.

  شنبه۱۵اسفند
يك گوني پول نفت آورده‌اند و اسمش را گذاشته‌اند بودجه

  شنبه۱۵اسفند
آيت‌الله مهدوي‌كني:خيال مي‌كنيم كه همه بايد تبديل به يك مذهب و تفكر واحد شويم/كسي كه مي‌خواهد در صحنه بماندنبايد به دوست خود سيلي بزند/هنوز فرهنگ وحدت را نفهميده‌ايم.

  جمعه۱۴اسفند
علی شکوری راد:اجرای بدون تنازل قانون اساسی معنای خط امام است.

  جمعه۱۴اسفند
سید محمد خاتمی:فراموشی خدا مسئله بسیار مصیبت‌باری است و مصیبت‌بارتر از آن این است که ما اهداف شیطانی و راه و رسم غیر انسانی خود را به نام خدا و به نام مقدسات بر مردم تحمیل کنیم.

  جمعه۱۴اسفند
آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی:مطلقاً چنین فتوایی درباره چنین اشخاصی نداده‌ایم/طبق موازین اسلام عمل کنید و عجولانه قضاوت نفرمایید

  جمعه۱۴اسفند
قد كوتاه يارانه‌ها و ديوار بلند فقر

  جمعه۱۴اسفند
آيت‌الله هاشمي رفسنجاني: عده‌اي با ادعاي دفاع از نظام در حال توطئه بر ضد جمهوري اسلامي هستند

  جمعه۱۴اسفند
مراسم گرامی‌داشت یکصدمین سالروز تولد آیت‌الله طالقانی برگزار شد؛ حجتي كرماني:آیت‌الله طالقانی در زمره مجددین حیات جامعه اسلامی محسوب می‌شود

  جمعه۱۴اسفند
رهبر معظم انقلاب: جهان اسلام‌ به گونه‌ای عمل می‌کند که انگار مسئله فلسطین به او مربوط نیست

  جمعه۱۴اسفند
آیت الله العظمی صانعی:بیان اعتراض به اعمال و رفتار حکومت محاربه نیست

  جمعه۱۴اسفند
محمد ستاری فر‎:مسئولان کشور ما اعتقادی به بودجه‌های برنامه‌ای ندارند.

  دوشنبه۱۰اسفند
گزارش تصویری دیدار اعضای شورای مرکزی سازمان جوانان و دانشجویان مجمع نیروهای خط امام با رئیس جمهور دوران اصلاحات

  شنبه۰۸اسفند
سبز بودن به رفتار و اخلاق است”+عکس

  شنبه۰۸اسفند
میرحسین موسوی:گسترش آگاهی ها، استراتژی اصلی جنبش سبزاست

  جمعه۰۷اسفند
حضور میرحسین موسوی و زهرا رهنورد در مراسم یاد بود شهدای باکری

  پنجشنبه۰۶اسفند
اميرناصر كاتوزيان استاد حقوق ايران:در صداوسيما وكيل به‌عنوان مزدور بي‌اجر معرفي مي‌شود/اين چه اقدامي است كه سعي دارند وكالت را دولتي كرده و وكيل دولتي جاي وكيل مردمي را بگيرد.

  پنجشنبه۰۶اسفند
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی: كسانی كه در زمان مبارزه حرفی برای گفتن نداشتند، اكنون میدان‌داری می‌كنند/برخی با جا خالی دادن و حرف‌های نامربوط ترکش کارهایی که مردم از آن‌ها قبول نمی‌کنند را به سمت رهبری هدایت می‌کنند

  پنجشنبه۰۶اسفند
تابش:دستگیری ریگی بیانگر اقتدار نظام است/انتقاد از برخوردهای ماه‌های اخیر با نیروهای خودی

  پنجشنبه۰۶اسفند
حمیدرضا جلایی پور:شرایط زمانی خوب می شود که حکومت از دادن مجوز اجتماع به منتقدانش نترسد

 
 
 

   پیوندها!

   
 
 
 

   صفحه داخلی

 

آیت‌الله جوادی آملی:مبادا خدایی ناکرده آنها که اهل اعتراض هستند این آلودگی‌ها و ننگ «نه غزه، نه فلسطین» و «جمهوری ایرانی» را به خودشان راه دهند.

بنیان-حضرت آیت الله جوادی آملی گفت: مبادا خدایی ناکرده آنها که اهل اعتراض هستند این آلودگی‌ها و ننگ «نه غزه، نه فلسطین» و «جمهوری ایرانی» را به خودشان راه دهند. این ننگ برای همیشه ننگ است.

به گزارش خبرگزاری رسا، حضرت آیت‌الله جوادی آملی روز گذشته در دیدار جمعی از فرماندهان سپاه، بسیجیان و اساتید آموزش بسیج دانشگاه های سراسر کشور کشور به تفسیر خطبه ۲۲۱ نهج‌البلاغه پرداخت و با اشاره به آیه «بل الانسان علی نفسه بصیرة» گفت: اگر کسی خودش را نشناخت، مطمئنا نه نظام، نه انقلاب و نه رهبر را می‌شناسد. ولی اگر کسی «علی نفسه بصیرة» شد، آنگاه بیرون را به خوبی می‌شناسد و رابطه خود را با بیرون تنظیم می‌کند.

وی افزود: بنابراین مهمترین راه برای بصیر شدن و بصیرت‌یابی معرفت نفس است و اگر خودمان را به این میزان شناختیم، آنگاه دیگر توزین اشیاء کاملا آسان است که چه چیزی برای ما خوب است و چه چیزی برای ما بد. چه چیزی حق است و چه چیزی باطل. نه آدم دیرباوری هستیم و نه آدم زودباوری.

حضرت آیت الله جوادی آملی ادامه داد:‌ حضرت امیر (ع) در این خطبه در مورد عالم برزخ می‌فرمایند اینهایی که مردند چه پیاده، چه سواره یا مالک همه به یک دیار می‌روند. در عین حال که در کنار هم هستند از یکدیگر بی‌خبرند. در عین حال که جمعند زندگی اجتماعی ندارند. احدی به فکر دیگری نیست. فرمود اینها زیر پای شما هستند. مأذون نیستند که به شما گزارش بدهند چه بر آنها گذشت و اگر می‌گفتند می‌فهمیدید که چه بر آنها می‌گذرد.

حضرت آیت الله جوادی آملی در بخش دیگری از سخنان خود با توجه به فرارسیدن سالروز دهه فجر انقلاب اسلامی اظهار داشت: این نظام، نه به آسانی به دست آمده و نه به آسانی برمی‌گردد. اگر معاذالله کوچکترین آسیبی ببیند تمام لعنت‌های گذشته دامن‌گیر ما می‌شود. این امانت الهی است. بر همه ما واجب عینی است که این نظام را حفظ کنیم. کاری که باعث تضعیف این نظام است، باعث تفرقه است، باعث نفاق‌افکنی می‌شود، باعث طمع بیگانه است، این کار حرام عینی است. این چنین نیست که اگر کسی دارای رهبر خوب بود بگوید کشور حفظ می‌شود. رهبر اگر علی‌ابن ابی‌طالب «علیه السلام» هم باشد مادامی که مردم عاقل نباشند کشور به مشکل برمی‌خورد. داشتن رهبر خوب نیمی از قضیه است. پس مبادا بگوییم ما یک رهبر خوب داریم و همین کفایت می‌کند.

وی ادامه داد: نباید هر حرفی را بزنیم و به هر کسی اهانت کنیم و هر چیزی که مطابق نظر ما نیست فتوا به بطلانش بدهیم. مبادا خدایی ناکرده آنها که اهل اعتراض هستند این آلودگی‌ها و ننگ «نه غزه، نه فلسطین» و «جمهوری ایرانی» را به خودشان راه دهند. این ننگ برای همیشه ننگ است. حتی کافران هم اگر اسلام را قبول ندارند که ندارند، اگر ایرانی هستند باید بگویند «جمهوری اسلامی»؛ برای اینکه از جمهوری ایرانی هیچ کاری ساخته نیست. در جنگ جهانی اول همین ما ایرانی ها تسلیم شدیم و تسلیم کردیم. در جنگ جهانی دوم همین ایران را ما ایرانی‌ها تسلیم کردیم. گفتند ۱۷ شهر بدهید گفتیم چشم. گفتند باید نوکر بشوید گفتیم چشم.

این مدرس خارج فقه حوزه علمیه افزود: در جریان انقلاب بسیاری از کارها را مراجع کردند منتها امام شاخص بود. مبادا مراجع را کم بگیرید. آن وقتی که امام در ایران حضور نداشتند، مرحوم آقای گلپایگانی و مرحوم آقای نجفی مرعشی و بسیاری از بزرگان، فتوا می‌دادند، این انقلاب را در زمان غیبت امام آنها حفظ کردند. مبادا حرمت اینها، قدر اینها، جلال و عظمت اینها حفظ نشود. من یادم هست که در هنگامه قدرت ازهاری مرحوم آیت‌الله العظمی گلپایگانی یک اعلامیه‌ بسیار قوی و غنی فرستاد. مراجع آمدند و مردم هم مقلد مراجعند.

این مفسر قرآن کریم با اشاره به این که مردم آخر برای برای نفت خون ندادند ادامه داد: پس از انقلاب اسلامی شد ما ده سال جنگیدیم. جنگ ما هشت ساله نبود. دو سال گرفتار جنگ داخلی بودیم، هشت سال جنگ خارجی. هنوز سال ۵۷ تمام نشده بود که گنبد به آتش کشیده شد و گرفتار جنگ داخلی شدیم. همین سربازان شمال و بسیجیان و سپاهیان شمال رفتند و آن آتش را خاموش کردند. پس از جنگ داخلی گنبد، جنگ کردستان شروع شد. سپس جریان خلق عرب و پس از آن جریان خلق مسلمان آغاز شد. در طی این دو سال که جنگ داخلی بود انفجار دفتر حزب جمهوری، هفتاد و دو تا کشته دادیم. نخست وزیری منفجر شد. دادستانی کل منفجر شد. در کوی و برزن انفجار بود. این دو سال جنگ داخلی بود. هشت سال هم جنگ خارجی بود که در آن کم کشته ندادیم . اما «جمهوری ایرانی» کشته نداد. «جمهوری اسلامی» شهید داد. مبادا خدایی ناکرده این لکه‌ها پیدا شود. آنها هم که اعتراض دارند مبادا این آلودگی‌ها را امضاء کنند. چه اینکه امضاء نکردند و نمی‌کنند البته.

وی اظهار داشت: این آلوده‌ها حساب‌شان از همه جداست. اینها نه ایرانی‌اند و نه مسلمان. همه ما که مسلمانیم و ایرانی هستیم، شعار ما، شعور ما، تشویق ما، حفظ نظام، حفظ انقلاب اسلامی، حفظ وحدت و حفظ این کیان است. الان ما توی میدان مین هستیم. شما می‌بینید روزانه در افغانستان و پاکستان شعله است. سالیان متمادی ‌است که در غرب کشور، عراق، شعله‌ور است.

این استاد برجسته حوزه علمیه گفت: این شیوخ بی‌عقل خلیج فارس که کشورهای یک وجبی‌اند. اینها همه جزء ایران بودند. تمام اینها پایگاه نظامی آمریکا است و دستشان هم روی شاسی است. ما توی میدان مین هستیم. در شمال کشور پایگاه انجیرلیک ترکیه وجود دارد که پیمان نظامی با اسرائیل و آمریکا بسته است. خدایی ناکرده در میدان مین اگر از چهار طرف حمله کنند یک روزه مسئله حل است تنها به برکت اسلام و قرآن و ایمان مردم است که کسی تکان نمی‌خورد، آن وقت حیف است که این عظمت و جلال و شکوه نباشد. مگر می‌شود ملت مختلف را نگهداری کرد. آن روز همه به مسئولین می‌گفتند ما را اعزام کنید، مسئولان می‌گفتند وسیله نداریم، می‌گفتند یا اعزام یا اعدام. همین جوان‌ها بودند.

این مفسر قرآن کریم ادامه داد: همان حالت صدر اسلام هم در انقلاب اسلامی بود. این نعمت از مهم‌ترین نعمت‌های الهی است و اگر خدایی ناکرده این سابق و لاحقش، به یکدیگر وصل بشود، این گوهر گرانبها هم از دست ما می‌رود. الان ما چرا می‌گوییم ایران شاهنشاهی ۲۵۰۰ ساله است و حال اینکه چند سال حضرت امیر حکومت می‌گیرد خب ۵ سال در مقابل ۲۵۰۰ سال قابل حساب نیست. اگر رفت، رفت. همه ما باید انشاء الله در ۲۲بهمن شرکت کنیم. هیچ کس حرف خلاف نزند. کسی را هم اهانت نکنیم، دروغ نگوییم، خیانت نکنیم. و بی‌حساب کسی را نرنجانیم و تهمت بی‌جا هم به کسی نزنیم و بدانیم این لکة ننگ را کسی به خودش راه ندهد.


نظرات بینندگان:


نام :
پست الکترونیک :
نظر :
 
 

 

 
 

کلیه اطلاعات و حقوق این سایت متعلق به سایت بنیان می باشد. در صورت استفاده با ذکر منبع بلامانع است..

Copyright © BONYANNEWS.IR. All rights reserved.
Email: info@bonyannews.ir