كودكانی كه از شیر مادر تغذیه می كنند رشد نرمالی دارند.
رییس انجمن پزشكان كودكان ایران و بنیانگذار طب گوارش اطفال كشور مهم ترین عوامل رشد و تكامل كودك را تغذیه مطلوب دانست و گفت: كودكانی كه از بدو تولد فقط از شیر مادر تغذیه می كنند از رشد نرمالی برخوردارند.
امتیاز:
به گزارش بنیان به نقل از ایرنا؛ دكتر 'غلامرضا خاتمی' روز چهارشنبه در همایش 'آلرژی غذایی و تغذیه در كودكان' در دانشگاه علوم پزشكی كردستان در سنندج افزود: تغذیه كمكی كودكان همراه با شیر مادر از شش ماهگی تا دو سالگی امری ضروری است. وی رشد و افزایش وزن كودك را نشانه بارز سلامت كودك عنوان كرد و گفت: توجه به تكامل كودك در این دوره مورد تاكید پزشكان و متخصصان این رشته است.
'دكتر خاتمی' تاكید كرد: نوزادان كم وزن و نوزادان دو قلو باید از مراقبت دقیق و تغذیه صحیح برخوردار باشند. وی با اشاره به نقش عوامل ارثی در عدم تحمل كودكان به برخی غذاها اظهار كرد: كودك در ابتدای زندگی به پروتئین گاو آلرژی غذایی دارد و پس از مصرف شیر گاو، دچار استفراغ، دل درد، اسهال یا یبوست می گردد. وی تغذیه مادر شیرده با لبنیات را یكی دیگر از علل آلرژی و ایجاد استفراغ در كودكان عنوان كرد و گفت: با حذف لبنیات از تغذیه مادر، مشكلات كودك بهبود می یابد و رشد او سیر طبیعی را طی می كند.
همایش سراسری ' آلرژی غذایی و تغذیه در كودكان ' از امروز چهارشنبه به مدت دو روز در دانشگاه علوم پزشكی كردستان در حال برگزاری است.