پژوهانه ایدههای برتر دانشجویی در حوزه سلولهای بنیادی 50 درصد افزایش مییابد
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی از افزایش 50 درصدی پژوهانه ایدههای برتر سمینار ایدهپردازی دانشجویی در حوزه سلولهای بنیادی خبر داد.
امتیاز:
به گزارش بنیان، چهارمین سمینار دانشجویی ایدهپردازی در محل دانشکده دندانپزشکی دانشگاه شهید بهشتی با حضور دکتر محمد واسعی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی، استادان و محققان برتر حوزه سلولهای بنیادی و با شرکت دانشجویان منتخب در حوزه ایدههای دانشجویی در زمینه سلولهای بنیادی برگزار شد.
واسعی در این سمینار با اشاره به تاریخچه کوتاهی از سمینار ایدهپردازی دانشجویی، گفت: چهار سال پیش ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی با هدف ارائه پژوهانه به دانشجویانی که مقالات و تحقیقات خود را در حوزه طب بازساختی و مهندسی بافت انتخاب میکنند، سمینار ایدهپردازی را طراحی کرد و امسال نیز چهارمین دوره آن برگزار شد.
وی افزود: سمینار امسال با سه سال گذشته یک تفاوت داشت و آن هم اینکه امسال علاوه بر شناسایی ایدههای نوین در حوزه سلولهای بنیادی به پایاننامههای برتر و محققان جوان در زمینه تولید علم نیز جوایزی اهدا شد.
به گزارش ایسنا واسعی، با اشاره به اینکه پژوهانههای اهدایی به ایدههای برتر سال آینده افزایش خواهد یافت، بیان کرد: پژوهانههایی که به طرحهای برتر ارائه میشود، 15 میلیون تومان است که تلاش میکنیم از سال آینده این رقم را 50 درصد افزایش دهیم.
وی خاطرنشان کرد: افزایش رقم پژوهانهها به این دلیل است که هزینههای پژوهشی گرانتر شده و دانشجویان برای انجام طرحهای تحقیقاتی خود به پول بیشتری نیاز دارند.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی با اشاره به اینکه از سال آینده سمینار قویتری برگزار خواهد شد، گفت: از سال آینده قصد داریم سمینار ایده پردازی دانشجویی را با دید تجاری سازی برگزار کنیم، به این معنی که ایدهها و طرحهای برگزیده را به شرکتهای دانش بنیان پیوند بزنیم تا زمینه اجرایی شدن آنها را برای دانشجویان فراهم کنیم.
وی اظهار کرد: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری و مسؤولین کشوری بر اجرای اقتصاد دانش بنیان و مقاومتی، ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی نیز قصد دارد برای اجرای کردن این محور، از دانش آموزان و دانشجویان استفاده کند و با آشنا کردن این قشر با سلولهای بنیادی زمینه استقلال این علم را در کشور فراهم کند.
واسعی همچنین خاطرنشان کرد: دانش آموزان و دانشجویان باید در کنار تولید علم به تولید فناوری، مواد مصرفی و تکنولوژی هم بپردازند تا در علوم با تکنولوژی بالا به موفقیت برسیم.
براساس این گزارش، در پایان این سمینار مالکان 24 طرح برگزیده در دو مرحله ارائه شفاهی طرح خود و مصاحبه همزمان توسط داوران حاضر در سمینار به رقابت پرداختند تا از بین آنها 10 رتبه برتر انتخاب شوند و پنج نفر نیز پژوهانه دریافت کنند، بر همین اساس دانشجویان برتری که ایدههای آنها در داوریهای اولیه انتخاب شده بود، گزارشی کوتاه از طرح و ایده خود ارائه کردند و مورد داوری دکتر خجسته، دبیر سمینار و دکتر آی، دکتر نیک نژاد، دکتر شکرگزار، دکتر مولا، دکتر صمدی، دکتر سلیمانی و دکتر عارفیان از استادان برجسته حوزه سلولهای بنیادی قرار گرفتند تا در نهایت طرحهای منتخب و برگزیده اعلام شوند.
پایان مطلب/