مصرف فيبرغلات خطر سرطان روده راكاهش ميدهد
مطالعه اخير کالج سلطنتي انگليس نشان ميدهد كه مصرف فيبرغلات ميتواند خطر پيشرفت سرطان روده را كاهش دهد.
امتیاز:
به گزارش بنیان به نقل از ايسنا، نتايج اين مطالعه كه در ژورنال پزشكي انگليس منتشر شده است نشان ميدهد كه مصرف 10 گرم فيبر غلات در روز، 10 درصد خطر ابتلا به سرطان روده را كاهش ميدهد.
محققان اين مركز با بررسي 25 مطالعه كه پيش از اين صورت گرفته بود، دريافتند كه فيبر موجود در ميوه و سبزيجات نميتواند در كاهش خطر ابتلا به اين بيماري تاثير چنداني داشته باشد.
بررسي تمامي مطالعات صورت گرفته در لندن و هلند نشان ميدهد كه مصرف فيبر غذايي به خصوص فيبر موجود در غلات به جلوگيري از بروز سرطان روده كمك ميكند.
به گفته محقق ارشد اين مطالعه، مصرف زياد غلات يكي از گزينههايي است كه شما با خوردن آن ميتوانيد از پيشرفت اين بيماري جلوگيري كنيد و عوامل ديگري از جمله وزن مناسب، فعاليت فيزيكي مناسب وعدم مصرف دخانيات نيز ميتواند در جلوگيري از پيشرفت اين بيماري موثر باشد.
پایان مطلب/