تاریخ انتشار: دوشنبه 11 خرداد 1394
حمایت از طرح‌های پژوهشی و فناوری حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی اعلام کرد

  حمایت از طرح‌های پژوهشی و فناوری حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی

با اعلام فراخوان از سوی ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی، طرح‌های برگزیده پژوهشی و فناوری حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی، مورد حمایت قرار می‌گیرد.
امتیاز: Article Rating

به گزارش بنیان به نقل از ایسنا، دکتر امیرعلی حمیدیه، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی درباره این فراخوان اظهار کرد: فراخوان طرح‌های پژوهشی و فناوری در راستای ماموریت این ستاد اعلام شد تا از طرح‌های برتر در زمینه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی حمایت شود.

وی با اشاره به این‌که پذیرش طرح‌ها در دو قسمت پایه و بالینی انجام می‌شود، گفت: تحقیقات پایه سلول‌های بنیادی، سلول درمانی، ایمنی درمانی با سلول، طب بازساختی و مهندسی بافت از جمله عناوین حوزه‌هایی هستند که موردپذیرش قرار می‌گیرند.

به گفته حمیدیه، حوزه‌های پذیرش طرح‌های پژوهشی و فناوری بر اساس سند مصوب سلول‌های بنیادی انجام‌ شده است.

حمیدیه به تفاوت برگزاری این فراخوان در این دوره نسبت به دوره‌های قبلی اشاره کرد و گفت: با توجه به این‌که در دوره‌های قبلی این فراخوان تنها یک بار اعلام می‌شد و پژوهشگران تنها یک بار فرصت داشتند تا طرح‌های خود را ارائه کنند، ما تصمیم گرفتیم تا در این دوره، فراخوان را در دو نوبت برگزار کنیم.

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی افزود: نوبت اول فراخوان طرح‌های پژوهشی و فناوری در تیرماه و نوبت دوم در آبان‌ماه امسال برگزار می‌شود.

وی در ادامه اظهار کرد: ما قصد داریم تا در دوره‌های بعدی بتوانیم این فراخوان را به‌ صورت دایمی در طول سال داشته باشیم تا پژوهشگران و محققان بتوانند در هر موقع از سال طرح‌های خود را ارائه کنند.

حمیدیه درباره دیگر تفاوت برگزاری فراخوان امسال گفت: دیگر تفاوت برگزاری فراخوان طرح‌های پژوهشی و فناوری امسال این است که امسال تصمیم گرفته شد تا طرح‌ها در مرحله اولیه به صورت فرم چکیده طرح ارسال شوند و سپس طرح‌های پذیرفته شده در این مرحله به مرحله دوم بروند.

وی ادامه داد: طرح‌های ارسالی در مرحله اول پس از تکمیل فرم چکیده طرح، توسط تیم داوری که از سوی کمیته پژوهشی تعیین‌ شده است، مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و سپس در مرحله دوم، برای طرح های پذیرفته شده فرم پیش‌نویس کامل طرح را ارسال می‌کنند.

حمیدیه تصریح کرد: برگزاری ثبت دو مرحله‌ای طرح‌ها موجب می‌شود تا پس از غربالگری در مرحله اول، طرح‌های با کیفیت بهتر در این حوزه با دقت بیشتر مورد ارزیابی قرار گیرند.

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی درباره کشورهای پیشرو در حوزه طرح‌های پژوهشی و فناوری گفت: در کشورهای شرقی، ژاپن، کره جنوبی و چین و در اروپای غربی کشورهای آلمان، فرانسه و هلند در این زمینه پیشرو هستند، اما در این بین، آمریکا در زمینه طرح‌های پژوهشی و فناوری، بیشترین سهم سرمایه‌گذاری را در دنیا دارد.

وی درباره وضعیت طرح‌های پژوهشی و فناوری در ایران نیز اظهار کرد: طرح‌های پژوهشی و فناوری در ایران به مقاله و نه تولید محصول منتهی می‌شود. به همین خاطر، در حوزه سلول‌های بنیادی، حجم تولیدات کم است و در بخش مقالات نیز به لحاظ کمیت، دارای اسم ‌و رسم هستیم، در حالی که از لحاظ کیفیت جایگاه چندان مناسبی نداریم.

انتهای پیام

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه