افزایش کیفیت زندگی مبتلایان به صرع با غربالگری مشکلات روانی
غربالگری معمولی برای مشکلات روانی، شناختی و اجتماعی می تواند کیفیت مراقبت و کیفیت زندگی کودکان و بزرگسالان مبتلا به صرع را افزایش دهد.
امتیاز:
به گزارش بنیان به نقل از ScienceDaily، با توجه به مطالعه انجام شده توسط دکترJack Lin متخصص مغز و اعصاب و همکارانش در دانشگاه Wisconsin-Madison درایتالیا ، غربالگری معمولی برای مشکلات روانی، شناختی و اجتماعی می تواند کیفیت مراقبت و کیفیت زندگی کودکان و بزرگسالان مبتلا به صرع را افزایش دهد.
لین گفت : پزشکان درمان کننده افراد مبتلا به صرع اغلب برتشنج تمرکزمی کنند. با این حال، این بیماران شیوع بالایی را درمسائل روانی (خلق و خوی، اضطراب و یا اختلالات بیش فعالی)، اختلالات شناختی (در حافظه، زبان و یا حل مشکل) و مشکلات اجتماعی (شامل اشتغال و یا تعاملات شخصی) نشان داده اند. رابطه بین صرع و این عوارض پیچیده بوده و کمتر شناخته شده است. لین گفت که این عوارض در صورت عدم درمان ممکن است مشکلات بیشتری را برای بیماران ایجاد کنند.
او افزود: غربالگری برای بیماریهای روانی، شناختی و اجتماعی نه تنها درمبتلایان به صرع بلکه درافراد تازه تشخیص داده شده ضروری است . با انجام این کار، ما می توانیم اطمینان حاصل کنیم که این مسائل درمان و بیماران با کیفیت بهتری زندگی می کنند. وی تاکید کرد که غربالگری همچنین باید قبل از هر درمان دارویی جدید انجام شده باشد.
مشکلاتی که در رابطه با صرع دوران کودکی و بزرگسالی رخ می دهد توسط پزشکان به عنوان بیماریهای همراه آن در نظر گرفته می شود، به این معنی که آنها بطور تصادفی شانس بیشتری دربروز با هم دارند هر چند لزوما رابطه علت و معلولی بین آنها وجود ندارد.
این مطالعه نشان می هد عوامل احتمالی مسئول این بیماریهای همراه، شامل ویژگی های صرع و پروتکل دارویی است که سبب اختلالات مغزی زمینه ای، اختلال در تکوین نرمال عصبی مرتبط با صرع، و پیری می شود.
لین خاطر نشان کرد، در حالی که کارشناسان اثرات بیماریهای روانی، شناختی و اجتماعی را در صرع تایید کرده اند، همچنان شکافی در تشخیص زود هنگام، درمان و پیشگیری از این بیماری باقی مانده است.
پایان مطلب/