یک متخصص تغذیه در امور سرطان:
24 درصد بیماران سرطانی مشکل جدی تغذیه دارند
متخصص تغذیه در امور سرطان اعلام کرد: بر اساس تحقیقات انجام شده در کشور حدود 24 درصد بیماران مبتلا به سرطان که مورد بررسی قرار گرفتهاند از نظر تغذیه مشکلاتی بسیار جدی داشتهاند.
امتیاز:
به گزارش بنیان، سید حسین داودی گفت: نتایج تحقیقات روی بیماران سرطانی در کشور نشان داد تقریباً نیمی از آنها در مراحل درمان و پیگیری بیماری خود دچار کاهش وزن و اختلالات تغذیه هستند.
وی ادامه داد: این موضوع اهمیت و ضرورت توجه به تغذیه را در این بیماران نشان میدهد چرا که تغذیه مناسب در کاهش عواقب بیماری، درمان و ارتقای کیفیت زندگی آنان به اثبات رسیده است.
این متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: حدود 24 درصد بیماران از نظر تغذیه مشکلات بسیار جدی داشته و در مراقبتهای درمانی خود نیاز به مداخله سریع درمانی برای سوء تغذیه یا ارجاع به مراکز تخصصی تغذیه دارند.
به گزارش فارس، داودی گفت: 56 درصد بیماران نیز کاهش میزان فعالیت فیزیکی روزانه را داشتند که به مشکلات تغذیهای آنها مرتبط است و میتواند هشداری برای سوء تغذیه آنها باشد.
وی ادامه داد: وضعیت تغذیه در بیماران مبتلا به سرطان البته تحت تأثیر عوامل دیگری مثل محل تومور، مرحله سرطان، نوع بیماری، مصرف دارو، مشکلات دندانی و حتی وضعیت پرستاری است.
وی گفت: در این تحقیق انجام شده بیشترین دلیل که مانع تغذیه مناسب بیماران شده بود به افسردگی و بیاشتهایی آنها مربوط میشد که البته با انجام مشاوره و درمانهای روانپزشکی قابل پیشگیری است و باید دلیل شایع مشکلات آنها را در ریشههای اجتماعی و فرهنگی بیماران جستجو کنیم چرا که بسیاری از آنها به مشاوره و حمایت بیشتری احتیاج دارند.
این متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: بیشترین موارد افزایش وزن و کمترین موارد سوء تغذیه در مبتلایان به سرطان سینه دیده شده اما شیوع افسردگی در آنها بسیار بالاست.
پایان مطلب/