افزایش 30 درصدی سلول های قلبی جدید پس از تزریق سلول های بنیادی
محققان افزایش 30 درصدی سلول های سالم عضله قلبی ظرف مدت یک ماه پس از دریافت سلول های مشتق از cardiosphere (یا CDCs) را اثبات کردند.
امتیاز:
به گزارش بنیان به نقل ازScienceDaily ، بر اساس تحقیقات انجام شده در دانشگاه( Buffalo (UB ، سلول های قلبی جدید و سالم از حیوانات مبتلا به بیماری ایسکمیک مزمن قلبی پس از تزریق سلول های بنیادی مشتق از بیوپسی قلبی یا cardiosphere به دست آمد.
این پژوهش در15 نوامبر در جلسات علمی انجمن قلب آمریکا در اورلاندو ارائه شده است.
این تحقیق افزایش 30 درصدی را در سلول های سالم عضله قلبی ظرف مدت یک ماه پس از دریافت سلول های مشتق از cardiosphere (یا CDCs) نشان داد.
این یافته بر خلاف تفکری است که می گفتند سلول های قلبی در مرحله پایانی تمایزبوده و در نتیجه قادر به تقسیم نیستند.
محققان UB توضیح دادند: بیماری های ایسکمیک قلب ناشی از تنگی عروق کرونر شایع ترین علت نارسایی قلبی قبل از حمله قلبی است. در حالی که محققان دیگر تا حد زیادی بر بازسازی عضلات در بافت آسیب دیده متمرکز شده اند، گروه UB نشان دادند که ترمیم قلبی می تواند با تزریق آهسته CDCs به شریان های کرونری مناطق بیمارو همچنین طبیعی قلب بدست آید.
John M. Canty Jr نویسنده همکاراین مطالعه توضیح می دهد : در حالی که بیشتر تحقیقات بر آسیب غیر قابل برگشت و اثرآسیب ها پس از یک حمله قلبی متمرکز شده است. ما نشان دادیم که یک تزریق CDC قادر به بهبود عملکرد قلب در مناطقی از قلب است که به طور معمول زنده ولی غیرفعال هستند .
او افزود: منطق روش ما تا حدودی شبیه به کاشت بذر در خاک حاصلخیز در مقابل تلاش برای رشد گیاهان در شن و ماسه است.
دکتر Gen Suzuki می گوید: ما نشان دادیم که سلول های حاصل از بیوپسی قلب را می توان در خارج از بدن گسترش داده و به آرامی به شریان های کرونری حیوانات با اختلال مزمن عملکرد قلب تزریق کرد. سلول های جدید عضله قلبی کوچک هستند ولی بسیار طبیعی تراز میوسیت های هیپرتروفی شده بزرگ و بیمارفعالیت می کنند.
Canty می افزاید : روش تزریق مستقیم سلول های بنیادی به شریان های کرونری، سلول ها را در سراسر قلب خیلی ساده تر از تزریق مستقیم سلول ها به عضله قلب عرضه می کند.
این پژوهش در حال حاضر در فازپیش بالینی است اما محققان UB انتظار دارند طی دو تا سه سال آینده یا حتی زودتر اثربخشی این درمان در بیماران مشخص شود.
پایان مطلب/