شناسایی حسگرهای غذایی سرطان می تواند به توقف رشد تومور کمک کند
محققین در دانشگاه آکسفورد پروتئینی را شناسایی کردند که به وسیله تومورها برای کمک به آن ها برای تشخیص منابع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. مطالعات اولیه نشان داده است که هدف قرار دادن این پروتئین می تواند توانایی رشد سلول های سرطانی را محدود کند.
امتیاز:
به گزارش بنیان به نقل ازmedicalxpress، این تیم تحقیقاتی در آکسفورد موفق شدند اثرات این پروتئین به نام PAT4را درک کنند. آن ها دریافته اند که سلول های سرطانی تهاجمی تر میزان بیشتری PAT4 تولید می کنند که آنها را قادر می سازد که استفاده بهتری از منابع غذایی در دسترس داشته باشند(در مقایسه با سلول های سالم بافت). سلول های سرطانی اغلب دسترسی محدود شده ای به منابع خونی غنی از مواد غذایی در بدن دارند. توانایی حس کردن و بدست آوردن مواد غذایی برای سرطان و رشد آن حیاتی است. این محققین آنتی بادی را طراحی کرده اند که می تواند برای نشان دادن PAT4 در نمونه های بافتی انسان مورد استفاده قرار گیرد. این تکنیک می تواند برای شناسایی نمونه های توموری ناشناس از بیماران مبتلا به سرطان کولورکتال نیز مورد استفاده قرار گیرد. نتایج با نتایج پیشین بدست آمده از بیماران مقایسه شد. آن هایی که سطوح بالاتری از PAT4 در تومورهایشان داشتند بدخیم تر از نمونه های با سطوح پایین این پروتئین بودند و احتمال عود مجدد آن ها و مردن زیادتر بود. محققین نشان دادند که زمانی که سطح پروتئین PAT4 کاهش یابد رشد سلول های توموری نیز آهسته تر می شود. این یافته های همدیگر را تقویت می کنند؛ نه تنها سطوح بالای PAT4 موجب بدخیم شدن سرطان می شود بلکه پایین آوردن سطح آن نیز موجب بهبود وضعیت می شود. این بدین معنی است که ما مکانیسمی را شناسایی کرده ایم که سلول های سرطانی ترجیح به استفاده از آن دارند و می تواند با هدف قرار دادن آن در درمان های ترکیبی نتایج درمانی را بهبود بخشید.
پایان مطلب/