تاریخ انتشار: پنجشنبه 16 آذر 1391
نقش سلول های بنیادی در بهبود نقص حرکتی میمون های مبتلا به پارکینسون

  نقش سلول های بنیادی در بهبود نقص حرکتی میمون های مبتلا به پارکینسون

بیماری پارکینسون، یک اختلال دژنراتیو سیستم عصبی مرکزی است که با لرزش، سفتی، کندی حرکات، و اشکال در راه رفتن مشخص می شود. این بیماری دراثراز دست دادن سلول های عصبی تولید کننده انتقال دهنده عصبی دوپامین (موسوم به نورون های دوپامینرژیک) ایجاد می شود. یکی از اهداف اصلی تحقیقات درمورد بیماری پارکینسون، توسعه جایگزینی برای این سلول های عصبی دوپامینرژیک است.
امتیاز: Article Rating

به گزارش بنیان به نقل از medicalnewstoday؛  درشماره اخیر مجله Journal of Clinical Investigation ، محققانی به رهبری  Takuya Hayashi درمرکزعلوم تصویربرداری مولکولی RIKEN درکوبه، ژاپن، نورون های دوپامینرژیکی را ازسلولهای بنیادی مشتق از مغز استخوان میمون ها ایجاد کردند. این سلول ها ی بنیادی طی آسپیراسیون مغز استخوان جمع آوری شده و سپس تحت تیمار با فاکتورهای رشدی که این سلول های بنیادی را به سمت نورون های دوپامینرژیک القا می کند، قرار گرفتند. میمون های اهداکننده این سلولهای بنیادی، با یک ماده شیمیایی مبتلا به بیماری پارکینسون شده و سپس پیوند نورون های دوپامینرژیک جدیدی را که از سلولهای مغزاستخوان خودشان ایجاد شده بود، دریافت کردند. میمون های دریافت کننده این پیوند، بهبود قابل توجهی را در نقص حرکتی خود نشان دادند.
این مطالعه نشان می دهد که نورون های دوپامینرژیک حاصل از سلولهای بنیادی مغز استخوان را می توان با خیال راحت به منظور بهبود عملکرد حرکتی درمیمون های مبتلا به پارکینسون استفاده کرد
 

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه