در مدرسه تابستانی رویان؛
دانشجویان با سلول های بنیادی و کاربردهای آن آشنا می شوند
دبیر علمی هفتمین مدرسه تابستانی پژوهشگاه رویان گفت: دانشجویان و پژوهشگران جوان در این مدرسه تابستانی با علوم نوین سلول های بنیادی و کاریردهای متعدد آن در حوزه پزشکی و درمان آشنا می شوند.
امتیاز:
به گزارش بنیان، هفتمین مدرسه تابستانی با شعار 'علوم بین رشته ای برای پزشکی فردا' از دوم تا هفتم مردادماه سال جاری به منظور افزایش آگاهی محققان و پژوهشگران جوان در سالن همایش های پژوهشگاه رویان برگزار می شود.
دکتر ساره رجبی در این مورد توضیح داد: این رویداد علمی می تواند گامی ارزشمند برای آماده سازی ذهنی جوانان خلاق و مستعد به منظور ورود فعال به حیطه پژوهش باشد.
وی اظهار کرد: مدرسه تابستانی رویان، محیطی مناسب و جذاب برای آشنایی دانشجویان رشته های مختلف مانند زیست شناسی، مهندسی و پزشکی با کاربردهای گوناگون علوم بین رشته ای را فراهم می آورد.
رجبی ادامه داد: این مدرسه می تواند سبب ایجاد انگیزه و کشف استعدادهای نهفته در بین جوانان کشور شود و کمک شایانی به ورود افراد مستعد و علاقمند به حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی کند.
به گزارش ایرنا، وی بیان کرد: پژوهشگاه رویان با برگزاری شش دوره مدرسه تابستانی در حوزه سلول های بنیادی توانسته توجه زیادی از مخاطبان در رشته های زیست شناسی، پزشکی و مهندسی را به این موضوع مهم جلب کند.
رجبی به استقبال خوب دانشجویان و محققان جوان از این رویداد علمی اشاره کرد و افزود: انتظار داریم مانند سالیان گذشته استقبال چشمگیری از این مدرسه شود و بیش از 500 نفر در هفتمین دوره مدرسه تابستانی شرکت کنند.
دبیر علمی سلول های بنیادی بیان کرد: در پی برگزاری 6 دوره گذشته حدود 2 هزار دانشجو و محقق در این دوره ها حضور یافته اند.
وی، ایجاد ارتباط و شکل گیری همکاری های علمی بین استادان داخلی و خارجی و دانشجویان در زمینه علوم بین رشته ای، آموزش دانشجویان در ارتباط با تفکر بین رشته ای، کمک به دانشجویان در یادگیری بهتر مفاهیم مرتبط با این علوم، افزایش دانش و تجربه های آنان و آموزش جدیدترین و پیشرفته ترین فناوری های آزمایشگاهی موجود در کشور به دانشجویان را از مهمترین اهداف برگزاری این رویداد اعلام کرد.
رجبی به حضور اندیشمندان خارجی در این مراسم اشاره کرد و گفت: اندیشمندانی از کشورهای آمریکا، کانادا، آلمان و سنگاپور در زمینه مهندسی بافت، سرطان، بیماری های عصبی و کبدی در این رویداد علمی سخنرانی خواهند کرد.
وی ادامه داد: همچنین مدعوین داخلی در این مراسم حضور خواهند یافت و در زمینه هایی مانند روش های تولید جنین های آزمایشگاهی و تجاری سازی سلول های بنیادی سخنرانی خواهند کرد.
رجبی، بازدید از مجموعه خون بندناف و بخش های تحقیقاتی این مجموعه و برگزاری کارگاه های آموزشی را از جمله برنامه جانبی هفتمین مدرسه تابستانی رویان اعلام کرد.
وی به برگزاری 6 کارگاه آموزشی در این مدت اشاره کرد و گفت: این کارگاه ها در زمینه هایی مانند مهندسی بافت قلب و عروق، سرطان، بیماری های عصبی، سلول های بنیادی کبدی و جنین شناسی برگزار می شوند.
پایان مطلب/