بهبود هماتوژن مغز استخوان پس از پیوند خون بندناف
تاثیر هماتوژن مغز استخوان در پیوند خون بندناف به بیماران مبتلا به لوسمی حاد رضایت بخش بوده است.
امتیاز:
به گزارش بنیان، اوایل بعد از پیوند خون بندناف(UCBT)، تفاوت های مشخصی در درصد هماتوژن مغز استخوان (BM) بیماران مشاهده می شود.
گروهی معتقد بودند که این تفاوت ها با اقدامات بالینی مرتبط است. ما تصور کردیم که بهبود زود هنگام هماتوژن( hematogones ) ممکن است با بهبود نتایج پیوند در ارتباط باشد.
به همین منظور از 88 بیماران مبتلا به لوسمی حاد میلوئید (AML) در دو بررسی جداگانه در روز 21 و 100 پس از پیوند خون بندناف( UCBT ) ، آسپیراسیون مغز استخوان (BM) به عمل آمد.
تنوع دیدگاه داخلی برای درصد هماتوژن BM در این زمان های مشخص ، ضریب همبستگی 0.83 و 0.98 را نشان داد. به ترتیب (P = <0.01 برای هر دو).
درصد بالایی از hematogones در روز 21 ، در مقابل بیماری میزبان درجه 3-4 (P = 0.01) پیوند حاد کمتری را همراهی می کرد.
در روز 100 پس از پیوند خون بندناف، درصد بالایی از هماتوژن BM با بهبود درصد افرادی که زنده ماندند (P = 0.02) و کاهش مرگ و میر (P = <0.01) همراه بود.
این مطالعه نشان می دهد که درصد hematogone BM ممکن است نشانگر پیش آگهی مفیدی در بیماران مبتلا به لوسمی حاد میلوئید متعاقب UCBT است و باید به طور مداوم تعداد مشتقات BM گزارش شود.
این تحقیق از سوی گروه پزشکی دانشگاه جنوا در ایتالیا و مرکز سلول های بنیادی بیمارستان من مارتینو در این کشور صورت گرفته است.
همچنین گروه اطفال، هماتولوژی و انکولوژی بیمارستان Gesu در ایتالیا نیز از جمله گروه های تحقیقاتی این موضوع بوده است.
این مقاله در پایگاه اطلاع رسانی Biology Blood and Marrow Ttansplantation قابل مشاهده است .
پایان مطلب/