کنگره بین المللی سلول های بنیادی در مشهد برگزار می شود
دومین کنگره ملی و سومین کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازشناختی در قالب رویداد مشهد 2017 در این شهر برگزار می شود.
امتیاز:
به گزارش بنیان به نقل از ایرنا، رئیس این کنگره روز دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: این همایش علمی توسط جهاد دانشگاهی مشهد برای سومین بار از سال 90 در بعد ملی و دومین بار در بعد بین المللی در روزهای 30 و 31 فروردین ماه و اول اردیبهشت سال 96 برگزار می شود.
علی اکبر شمسیان با بیان اینکه در این سه روز هشت کارگاه تخصصی ویژه شرکت کنندگان نیز برگزار می شود، افزود: این برنامه با محوریت رویداد مشهد 2017 به عنوان پایتخت فرهنگ اسلامی در این شهر با حضور چهره های علمی و برتر جهان برپا می شود.
وی افزود : تا کنون 15 میهمان خارجی و متخصصان مطرح در این حوزه از کشورهای مختلف دعوت شده اند که چهار میهمان از آمریکا ، دو نفر از چین و از کشورهای آلمان ، ترکیه ، مالزی و پاکستان هر کدام یک دانشمند برای حضور در این همایش اعلام آمادگی کرده اند.
وی با بیان اینکه میهمانان این همایش دارای تخصص هایی در زمینه ژن درمانی ، سلول درمانی ، پزشکی بازشناختی و ترمیمی هستند، خاطرنشان کرد : تا کنون 45 سخنرانی محوری برای سه روز برگزاری این همایش در نظر گرفته شده که احتمال افزایش آن نیز وجود دارد.
وی افزود : در این استا علاوه بر کشورهایی که در این حوزه دارای متخصصان و دانش هستند از فعالان این عرصه در کشورهای اسلامی چون مالزی ، ترکیه و پاکستان برای حضور در این کنگره دعوت شده و می شود.
شمسیان افزود: خوشبختانه در استان ما همه واحدهای علمی دانشگاهی و تحقیقاتی در حوزه سلول های بنیادی در قالب تشکیل شورای «سلول های بنیادی و بازساختی» تحقیقات و پژوهش های قابل توجهی را انجام می دهند و در این راستا تلاش شده تا از موازی کاری های احتمالی جلوگیری شود.
وی با بیان اینکه در دوره قبل بیش از یک هزار نفر متخصص و میهمان و نیز دانشجویان علاقه مند در این کنگره شرکت کرده بودند، افزود: پیش بینی می شود با توجه به اقبال و باز شدن فضای روابط دیپلماتیک همایش در این دوره با اقبال بسیار فراتر از گذشته روبرو شود.
وی آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات به این کنگره را برای علاقمندان و متخصصان و صاحب نظران این عرصه تا 15 دی ماه سال جاری اعلام کرد.
شمسیان اظهار کرد: تا قبل از سال 86 پژوهش و تحقیق در حوزه سلول های بنیادی جایگاهی نداشت اما بعد از آن با بازگشت جمعی از محققان و استادان این رشته از خارج کشور، این موضوع به طور جدی مورد توجه قرار گرفت و نخستین کنگره سلول های بنیادی در سال 90 به میزبانی مشهد برگزار شد.
به گفته وی ، این کنگره علمی با هدف تقویت پژوهش ها و کاربردی شدن تحقیقات در پیشبرد علوم و کاربردهای درمانی سلول های بنیادی در کشور و استان کمک قابل توجهی می کند.
به گفته وی ، طی این مدت پژوهشکده سلولی و ترمیمی جهاد دانشگاهی مشهد فعال شد و دامنه کار خود را در بخش های مختلف تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه سلول های بنیادی توسعه داد .
سازمان علمی، فرهنگی و آموزشی وابسته به سازمان کنفرانس اسلامی(ISESCO) با عضویت 57 کشور اسلامی، کلانشهر مذهبی مشهد را برای سال میلادی 2017 به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در آسیا انتخاب کرده است.
پایان مطلب/