عصاره چای سبز در تشکیل پلاک های آمیلوئیدی بیماری آلزایمر تداخل ایجاد می کند
محققان در دانشگاه میشیگان مزیت جدید یک مولکول موجود در چای سبزرا شناسایی کردند که از نقص در تشکیل پروتئین خاصی در مغز جلوگیری می کند.
امتیاز:
به گزارش بنیان به نقل از medicalxpress ، تجمع این پروتئین که آمیلوئید نام دارد سبب ابتلا به بیماری آلزایمر و دیگر بیماریهای عصبی می شود. مقاله اخیرا آنها در مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم (PNAS) منتشر شده است. Mi Hee Lim از اعضای موسسه علوم زیستی UM توضیح داد: عصاره چای سبز، تولید و تجمع بتا آمیلوئید مرتبط با بیماری آلزایمر را در آزمایشگاه کنترل می کند. مولکول خاصی در چای سبز به نام epigallocatechin-3-gallate که به عنوان EGCG نیز شناخته می شود، مانع از تشکیل و تخریب ساختارهای موجود دراین پروتئین که حاوی فلزات به ویژه مس، آهن و روی است، می شود. Lim گفت: EGCG و سایر فلاونوئیدهای موجود در محصولات طبیعی مدت طولانی است که به عنوان آنتی اکسیدان های قوی اثبات شده اند. در حالی که بسیاری از محققان در حال تحقیق در مورد مولکول های کوچک و آمیلوئیدهای وابسته به فلزا ت هستند، بسیاری از آنها جنبه های محدودی را دنبال می کنند، اما از آنجا که مغز بسیار پیچیده است ما معتقدیم که باید تعداد زیادی از روش ها را با هم بکار برد. او ادامه داد: مقاله چاپ شده در PNAS یک نقطه شروع بود و گام بعدی تیم ما تحریک این مولکول و سپس بررسی توانایی آن در تداخل با تشکیل پلاک آمیلوئیدی در مگس میوه است. وی گفت: ما می خواهیم این مولکول را درمغز بویژه برای تداخل با پلاک های مرتبط با آلزایمر تغییر دهیم. Lim در نظر دارد با Bing Ye یک عصب شناس در LSI همکاری کند. این محققان با هم، توانایی این مولکول جدید را در مهار سمیت بالقوه پلاک های آمیلوئید حاوی پروتئین ها و فلزات در مگس میوه آزمایش خواهند کرد.
پایان مطلب/