تاریخ انتشار: شنبه 19 اسفند 1391
عصاره چای سبز در تشکیل پلاک های آمیلوئیدی بیماری آلزایمر تداخل ایجاد می کند

  عصاره چای سبز در تشکیل پلاک های آمیلوئیدی بیماری آلزایمر تداخل ایجاد می کند

محققان در دانشگاه میشیگان مزیت جدید یک مولکول موجود در چای سبزرا شناسایی کردند که از نقص در تشکیل پروتئین خاصی در مغز جلوگیری می کند.
امتیاز: Article Rating

 

به گزارش بنیان به نقل از medicalxpress ،  تجمع این پروتئین که آمیلوئید نام دارد سبب ابتلا به بیماری آلزایمر و دیگر بیماریهای عصبی می شود. مقاله اخیرا آنها در مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم (PNAS) منتشر شده است. Mi Hee Lim از اعضای موسسه علوم زیستی UM توضیح داد: عصاره چای سبز، تولید و تجمع بتا آمیلوئید مرتبط با بیماری آلزایمر را در آزمایشگاه کنترل می کند. مولکول خاصی در چای سبز به نام epigallocatechin-3-gallate که به عنوان EGCG نیز شناخته می شود، مانع از تشکیل و تخریب ساختارهای موجود دراین پروتئین که حاوی فلزات به ویژه مس، آهن و روی است، می شود. Lim گفت: EGCG و سایر فلاونوئیدهای موجود در محصولات طبیعی مدت طولانی است که به عنوان آنتی اکسیدان های قوی اثبات شده اند. در حالی که بسیاری از محققان در حال تحقیق در مورد مولکول های کوچک و آمیلوئیدهای وابسته به فلزا ت هستند، بسیاری از آنها جنبه های محدودی را دنبال می کنند، اما از آنجا که مغز بسیار پیچیده است ما معتقدیم که باید تعداد زیادی از روش ها را با هم بکار برد. او ادامه داد: مقاله چاپ شده در PNAS یک نقطه شروع بود و گام بعدی تیم ما تحریک این مولکول و سپس بررسی توانایی آن در تداخل با تشکیل پلاک آمیلوئیدی در مگس میوه است. وی گفت: ما می خواهیم این مولکول را درمغز بویژه برای تداخل با پلاک های مرتبط با آلزایمر تغییر دهیم. Lim در نظر دارد با Bing Ye یک عصب شناس در LSI همکاری کند. این محققان با هم، توانایی این مولکول جدید را در مهار سمیت بالقوه پلاک های آمیلوئید حاوی پروتئین ها و فلزات در مگس میوه آزمایش خواهند کرد.
پایان مطلب/
 
ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه