تاریخ انتشار: یکشنبه 28 خرداد 1396
یک تکنیک تصویربرداری جدید که برداشتن کامل سرطان بوسیله جراحان را تضمین می کند

  یک تکنیک تصویربرداری جدید که برداشتن کامل سرطان بوسیله جراحان را تضمین می کند

سالانه حدود 250 هزار نفر در آمریکا مبتلا به سرطان سینه تشخیص داده می شوند و حدود 180 هزار جراحی نیز به منظور برداشتن بافت سرطانی صورت می گیرد که طی این جراحی ها برداشتن هر چه بهتر و کامل تر بافت سرطانی و آسیب نرساندن به بافت سالم در اولویت قرار دارد.
امتیاز: Article Rating

به گزارش بنیان به نقل از medicalxpress، تاکنون روش دقیقی برای تعیین این که نشان دهد آیا تمام بافت سرطانی طی جراحی با موفقیت برداشته شده است یا خیر وجود نداشته است. آنالیزهای گلد استاندارد یک روز یا بیشتر طول می کشد تا جراحان متوجه شوند عمل را با موفقیت انجام داده اند یا خیر. در نتیجه حدود یک چهارم زنانی که دچار لامپکتومی می شوند، با این گفته روبرو می شوند که آن ها به دلیل این که بخشی از تومور باقی مانده است نیازمند جراحی ثانویه هستند.

محققین در دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن گزارش کرده اند که توانسته اند تکنولوژی را برای اسکن کردن نمونه های توموری و ارائه تصاویر دقیقی که به آن ها کمک می کند که دریابند تومور را به طور کامل برداشته یا خیر، ایجاد کرده اند. این تکنولوژی جدید که تصویربرداری فتوآکوستیک نام دارد زمان کمتری را در مقایسه با آنالیزهای استاندارد نیاز دارد. اما برای این که به اندازه کافی سریع باشد که در حین جراحی از آن استفاده شود نیاز به کار بیشتری دارد. این تصویربرداری فتوآکوستیک روی بافت سینه تصاویری مشابه با روش های رنگ آمیز معمولی ارائه می دهد اما نیاز به فرایند پردازش بافتی ندارد. در حال حاضر بعد از جراحی نمونه برای یک پاتولوژیست فرستاده می شود و وی تشخیص بدخیم بودن یا نبودن نمونه را می دهد و نتایج بعد از چند روز برای جراح فرستاده می شود. اما محققین براین باورند که زمان مورد نیاز برای انجام تصویربرداری فتوآکوستیک به مراتب کمتر از این روش های استاندارد است.

پایان مطلب/

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه