چگونه رژیم غذایی پر چربی روی سرطان کولورکتال اثر می گذارد
رژیم غذایی نامناسب دلیل 80 درصد موارد سرطان کولورکتال است اما مسیر که این مواد غذایی منجر به سرطان می شوند مشخص نیست.
امتیاز:
به گزارش بنیان به نقل از medicalxpress، در مطالعه ای جدید محققین در دانشگاه کلیولند یک مسیر مولکولی خاص را شناسایی کرده اند که نقش کلیدی را در ارتباط بین رژیم غذایی پر چربی و رشد تومورها در کولون بازی می کند. این محققین در مدل های پیش درمانگاهی نشان داده اند که رشد سلول های بنیادی سرطانی در کولون بوسیله رژیم غذایی پر چربی تقویت می شود. سلول های بنیادی سرطانی، مجموعه ای از سلول ها نادر اما تهاجمی و مقاوم به درمان هستند که به نظر می رسد دلیل اصلی عود مجدد سرطان باشند. در این مطالعه زمانی که محققین مسیر سلولی JAK2-STAT3 را سرکوب کردند مشاهده کردند که رشد سلول های سرطانی ناشی از رژیم غذایی کاهش یافت.
سرطان کولورکتال سومین دلیل شایع مرگ های سرطانی در آمریکا است و سالانه بیش از 130000 نفر به دلیل ابتلا به این بیماری جان خود را از دست می دهند. این بیماری ناشی از ترکیبی از عوامل ژنتیکی، اپی ژنتیکی و محیطی مانند رژیم غذایی است.
پایان مطلب/