مدیرکل دفتر سلامت خانواده وزارت بهداشت :
مراقبت بیمارستانها از زنان باردار مناسب نیست/ متخصصان زنان کوتاهی میکنند
مدیرکل دفتر سلامت خانواده و جمعیت وزارت بهداشت گفت: متأسفانه برخی بیمارستانها نسبت به بخشنامه مراقبت از زنان باردار کوتاهی میکنند و به خصوص متخصصان زنان حضور تمام وقت در بیمارستانها ندارند.
امتیاز:
به گزارش بنیان ، محمداسماعیل مطلق در مورد بیمارستانهای دوستدار کودک افزود: تمام بیمارستانهای دوستدار کودک در کشور باید روی 10 اقدامی که موظف هستند در بیمارستانهای خود انجام دهند، ارزیابیهای لازم را انجام دهند به عنوان مثال تغذیه با شیرمادر و ممنوعیت استفاده از بطری شیر و پستانک از جمله اقدامهایی است که باید در بیمارستانهای دوستدار کودک انجام شود.
وی ادامه داد: هم اکنون 520 بیمارستان دوستدار کودک در کشور فعال است که 10 استاندارد هنگام تولد کودک باید در آنها رعایت شود که آموزش مادران باردار در زمینه مزایای تغذیه با شیرمادر، چگونگی شیردهی و تداوم آن و عوارض تغذیه مصنوعی از جمله این استانداردها است.
مطلق گفت: برنامهریزیهای لازم را برای ارائه بستههای خدمتی بیمارستانهای دوستدار کودک ایجاد کردهای. باید تمام بیمارستانها که عمل زایمان را انجام میدهند این مراقبتها را جدی بگیرند که متأسفانه آن طور که باید کامل نیست.
مدیر کل دفتر سلامت خانواده و جمعیت وزارت بهداشت افزود: به این معنی که از زمان ورود مادران باردار برای انجام عمل زایمان تا لحظه خروج آنها از بیمارستان،مراقبت انجام گیرد که این مسئله در وضعیت مناسبی قرار ندارد.
مطلق ادامه داد: به بیمارستانهای دولتی و خصوصی گفته شده تا بر حضور مستمر و دائمی متخصصان زنان نظارت داشته باشند و حضور این متخصصان به صورت شبانه روزی باشد اما ممکن است برخی بیمارستانها آن را رعایت نکنند.
به گزارش فارس وی تصریح کرد: عدم حضور متخصصان زنان به صورت دائم تخلف است و این در حالی است که دستورالعمل آن را از 2 سال پیش از سوی معاونت بهداشتی وزارت بهداشت به تمام بیمارستانها ابلاغ کردیم تا متخصص زنان تمام وقت داشته باشند.
مدیر کل دفتر سلامت خانواده و جمعیت وزارت بهداشت افزود: این متخصصان زنان باید از لحظه ورود مادران باردار تا زمانی که از بیمارستان خارج میشوند به همراه نوزاد و مادر باشند و مراقبت دقیق داشته باشند.
پایان مطلب/