تاریخ انتشار: یکشنبه 26 فروردین 1397
مدل خوکی هانتینگتون برای تست درمان های مختلف مناسب است

  مدل خوکی هانتینگتون برای تست درمان های مختلف مناسب است

با استفاده از تکنولوژی مهندسی ژنتیک، تیمی از محققین دانشگاه Emory مدل خوکی از بیماری هانتینگتون(HD) را تولید کرده اند و براین باورند که این مدل می تواند راه را برای تست درمان های مختلف برای این بیماری هموار کند.
امتیاز: Article Rating

به گزارش بنیان به نقل از news-medical.net، در سال های اخیر از موش های مهندسی ژنتیک شده به طور گسترده ای برای مدل سازی بیماری های مخرب عصبی استفاده شده است و علی رغم دستاوردهای زیادی که به لطف این موجودات بدست آمده است اما آن ها قادر نیستند شرایط تخریب عصبی و از دست رفتن نورون ها در مغز انسان را به خوبی تداعی کنند. مدل خوکی هانتینگتون، مثالی است که نشان می دهد می توان از مدل های جانوری بزرگ برای مدل سازی بهتر بیماری های مخرب عصبی مانند آلزایمر، پارکینسون و ALS نیز استفاده کرد. این مدل خوکی این فرصت را فراهم می کند که به تست این رویکرد بپردازیم که آیا ویرایش ژن CRISPR/Cas9 می تواند قبل از استفاده در مطالعات بالینی انسانی، در مدل های جانوری بزرگ استفاده شود یا خیر. این مدل خوکی هانتینگتون به دلیل هم اندازه بودن تقریبی این جانور به انسان و شباهت های بیشتر، علایم بیماری را مشابه با آن چه در انسان اتفاق می افتد نشان می دهد.

بیماری هانتینگتون، به دلیل یک ژن کد کننده پروتئین سمی موسوم به هانتینگتین سمی(mHTT) اتفاق می افتد که حاوی تکرارهای طویل غیر طبیعی از یک اسید آمینه ساده گلوتامین می باشد.

پایان مطلب/

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه
دسته‌بندی اخبار
دسته‌بندی اخبار
Skip Navigation Links.