استفاده از خون بند ناف برای کاهش علایم اوتیسم
دکتر آن اسیمت(Ann Smith)، مدیر علمی کمپانی Smart Cells International است که با داشتن سابقه ای 29 ساله در زمینه فرآوری سلول های بنیادی، ذخیره آن ها، پیوند این سلول ها و قوانین و استانداردهای مربوط به سلول های بنیادی در حال فعالیت در این کمپانی است.
امتیاز:
به گزارش بنیان به نقل از news-medical.net، در حال حاضر آن اسمیت در پروژه های بسیاری از جمله پیوند مغز استخوان و پیوند سلول های بنیادی خونی برای بدخیمی های خونی و هم چنین دستکاری سلول های بنیادی مشغول به فعالیت است. در زیر خلاصه ای از مصاحبه ای با وی را می خوانید که چند روز پیش در سایت news-medical.net به چاپ رسیده است. در این مصاحبه روی استفاده از سلول های بنیادی خون بند ناف برای درمان اوتیسم فوکوس شده است.
خون بند ناف چیست و چگونه جداسازی می شود؟
خون بند ناف معمولا در زمان تولد نوزاد با اخذ اجازه از والدین از بند ناف گرفته می شود. واحد خون بند ناف توسط یک متخصص آموزش دیده جمع آوری و به یک کیسه ویژه حاوی پروتئین های ضد انعقادی برای جلوگیری از لخته شدن منتقل می شود. در ادامه این کیسه خون به آزمایشگاه منتقل شده و در آن جا تحت شرایط استریل تست و فرآوری می شود تا بخش غنی از سلول های بنیادی آن جداسازی شود. این بخش فریز شده و در دمای بسیار پایین و تحت شرایط کنترل شده نگهداری می شود تا بهینه ترین حالت برای زنده مانی این سلول ها بوجود آید.
چرا خون بند ناف می تواند برای درمان اوتیسم مفید باشد؟
سال هاست که پیوند خون بند ناف برای سرطان های خون و مغز استخوان سایر مشکلات مورد استفاده قرار گرفته است. امروزه با گسترش مرزهای طب بازساختی مشخص شده است که خون بند ناف پتانسیل بالایی برای استفاده در این زمینه علمی و پزشکی دارد. برای مثال اخیرا محققین دانشگاه Duke موثر بودن خون بند ناف را برای بهبود شرایط کودکان مبتلا به اوتیسم مورد ارزیابی قرار دادند و مشاهده کردند که این سلول درمانی منجر به بهبود عملکرد رفتاری این کودکان شد. به نظر می رسد که خون بند ناف می تواند التهاب را کاهش دادو هم چنین سلول های موجود در مغز را برای ترمیم نواحی آسیب دیده القا کند. امید می رود که این دستاوردها منجر به ایجاد درمان های موثر برای این بیماران شود.
آیا کمپانی Smart Cells برنامه ای برای ارائه سلول های بنیادی برای کودکان مبتلا به اوتیسم دارد؟
پیش از این Smart Cells توانسته بود با موفقیت نمونه های خون بند ناف خود را در اختیار مرکز پرشکی دانشگاه Duke قرار دادند تا از آن ها برای اهداف درمانی استفاده کنند که فوکوس اصلی این درمان روی کودکان مبتلا به ایسکمی آسیب مغزی بود که منجر به فلج مغزی در آن ها می شود. با توجه به موفقیت آمیز بودن این تجربه، کمپانی درصدد است که بتواند به این همکاری با دانشگاه Duke ادامه دهد و از سلول های بنیادی خون بند ناف برای درمان اوتیسم نیز استفاده کند.
برای یافتن اطلاعات بیشتر در زمینه سلول درمانی اوتیسم می توانید به وب سایت The Smart Cells Website رجوع کنید.
پایان مطلب/