تاریخ انتشار: چهارشنبه 22 خرداد 1392
مصرف کورتون ها و داروهای اعصاب دو عامل اصلی بروز گلوکوم است
هشدار نسبت به مصرف بی رویه داروها:

  مصرف کورتون ها و داروهای اعصاب دو عامل اصلی بروز گلوکوم است

مصرف طولانی مدت و بی رویه کورتون ها به ویژه کورتون های چشمی و برخی از داروهای اعصاب دو عامل اصلی و زمینه ساز بروز گلوکوم است.
امتیاز: Article Rating

به گزارش بنیان، امیرعلی شایسته متخصص بیماری های چشم اظهار داشت: بیماری گلوکوم یا آب سیاه، از جمله بیماری های مهم و شایع چشم است که در آن عصب بینایی بر اثر افزایش فشار درونی چشم تحلیل می رود و حتی این اتفاق ممکن است بدون افزایش فشار داخل چشم هم بروز کند.

وی با اشاره به اینکه افزایش فشار مایع داخل چشم خطر ابتلا به گلوکوم را افزایش می دهد تصریح کرد: با توجه به نوع گلوکوم عامل ایجاد کننده بیماری می تواند متفاوت باشد ولی برخی از عوامل می توانند خطر ابتلا به هر نوع گلوکومی را افزایش دهند.
 
شایسته با اشاره به نقش برخی داروها در افزایش خطر ابتلا به گلوکوم افزود: مصرف طولانی مدت و بی رویه کورتون ها به ویژه کورتون های چشمی و برخی از داروهای اعصاب دو عامل اصلی و زمینه ساز بروز گلوکوم است.
 
به گزارش باشگاه خبرنگاران وی گفت: بتامتازون، دگزامتازون ،پردنیزولون و هیدروکورتیزون از جمله کورتون های چشمی هستند که استفاده آنها می تواند خطر ابتلا به گلوکوم را در طولانی مدت افزایش دهد.
 
وی یادآور شد: علاوه بر کورتون های چشمی کورتون های خوراکی یا تزریقی استنشاقی و جلدی نیز می توانند خطر ابتلا به گلوکوم را افزایش دهند.
 
پایان مطلب/
ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه
دسته‌بندی اخبار
دسته‌بندی اخبار
Skip Navigation Links.