معاون علمی و فناوری رییسجمهور خبر داد:
نهایی شدن سند ستاد فناوری سلولهای بنیادی
معاون علمی و فناوری رییسجمهور گفت: توجه این دولت به مقوله علم و فناوری و نوآوری و استفاده از علم و فناوری به عنوان ابزاری برای تولید ثروت و ایجاد اقتدار و ارزش افزوده در تولید و حرکت به سمت اقتصاد دانشبنیان بینظیر بود.
امتیاز:
به گزارش بنیان، دکتر سلطانخواه در گفتوگو با پایگاه اطلاع رسانی دولت در خصوص مهم ترین برنامه های اجرا شده طی دولت نهم و دهم در حوزه علمی کشور گفت: اتفاقاتی که در حوزه علم و فناوری رخ داد، جزو ابداعات و ابتکارات در دولت نهم و دهم بود. ایجاد بنیاد ملی نخبگان که با منویات و دستور مقام معظم رهبری و اجابت و اجرای این دستور توسط رئیسجمهور شکل گرفت، خوشبختانه موجب شد توجه به استعدادهای برتر و نخبگان کشور که بالاترین سرمایههای انسانی هستند، نظام، سازمان و برنامه و سیاست خاص داشته باشد و نشاندهنده توجه این دولت در عمل و به دور از شعار به موضوع استعدادهای برتر و نخبگان است.
وی افزود: خوشبختانه به همت کارکنان معاونت علمی و فناوری و بنیاد ملی نخبگان و توجه ویژه رئیسجمهور عملکرد خوبی داشتیم البته کارهایی که باید انجام شود و ادامه داشته باشد، زیاد است.
رییس بنیاد ملی نخبگان در ادامه اظهار کرد: در واقع یکی از الزامات طرح تحول اقتصادی، تغییر رویکرد در اقتصاد است و این حاصل نمی شود مگر اینکه به حوزه علم و فناوری نگاه وسیع تر و عمیق تری داشته باشیم که در دولت نهم و دهم این مهم انجام شد.
معاون علمی و فناوری رییسجمهور تعریف واژه های جدید در حوزه علم و فناوری را یکی از ویژگی های دولت نهم و دهم عنوان کرد و گفت: واژه های جدیدی مانند تجاریسازی، شرکتهای دانشبنیان، طرحهای دانشبنیان، پشتیبانی از این طرح ها، توجه به فناوری های اولویت دار، توجه جدی به مرحله آموزش تا تولید و پیش بینی ساختارها که بتواند با برنامه پشتیبانی کند، در ادبیات علم و فناوری تعریف و وارد شد.
وی خاطر نشان کرد: تا قبل از سال 84 فقط یک ستاد فناوری راهبردی به نام نانو داشتیم اما در دولت نهم و دهم این تعداد به 11 ستاد از جمله حوزه فناوری های اولویت داری که در اسناد بالادستی شناخته شدند مانند ستاد زیست فناوری، سلول های بنیادی، علوم و فناوری شناختی، گیاهان دارویی، طب سنتی رسید.
معاون علمی رییسجمهور در ادامه تاکید کرد: کارهایی که در حوزه علم و فناوری انجام شد باید ادامه پیدا کند. ما تا مرحله ای رسانده ایم و حالا برای اینکه به بار بنشیند، امیدواریم در دولت های بعدی همچنان به مقوله علم و فناوری نه با نگاه لوکس و تشریفاتی توجه جدی شده و این اقدامات اساسی در حوزه علم و فناوری با قدرت و قوت استمرار یابد.
سلطانخواه در پایان از نهایی شدن سند ستاد فناوری سلولهای بنیادی خبر داد و افزود: در ستاد راهبری نقشه جامعه علمی کشور، سند ستاد فناوری سلولهای بنیادی نهایی شد که باید توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شود و از سوی رئیس جمهور نیز ابلاغ شود.
انتهای پیام