تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 29 آبان 1397
سلول های بنیادی ممکن است امیدی برای درمان بیماری های مختلف مغزی باشند

  سلول های بنیادی ممکن است امیدی برای درمان بیماری های مختلف مغزی باشند

تیمی از محققین کشف کرده اند که چه عاملی می تواند یک منبع جدید برای تحقیقات و درمانی برای بیماری آلزایمر و سایر مشکلات مربوط به سلول های مغزی باشد.
امتیاز: Article Rating

به گزارش بنیان به نقل از stem-cells-news، محققین دانشگاه کالیفرنیا در سان فرانسیسکو توانسته اند سلول های پوستی موش و انسان را با استفاده از پروتئین Sox2 به سلول های بنیادی مغزی تبدی لکنند. تبدیل سلول های پوستی به سلول های بنیادی عصبی با استفاده از یک پروتئین، امری بسیار غیر معمول است. چنین فرایندی معمولا پیچیده تر بوده و نیازمند فاکتورهای بیشتری است.

سلول های بنیادی عصبی، سلول هایی هستند که می توانند به سلول های عصبی و سایر سلول های پشتیبان مغزی تمایز یابند. سلول های بنیادی عصبی تولید شده در این مطالعه به دلیل این که با رویکردی تولید شده اند که قابلیت تومورزایی آن ها را از بین می برد، بسیار منحصربفرد محسوب می شوند. در فرایندهای بازبرنامه ریزی معمول، از فاکتورهای رونویسی استفاده می شود که موجب افزایش تومورزایی سلول های حاصل می شود.

این سلول های بنیادی عصبی نابالغ می توانند انواع سلول های مغزی دارای عملکرد را تولید کنند و مطالعات موشی نیز نشان داده است که قابلیت تلفیق شدن با مغز جانور را دارند و به همین دلیل می توانند جایگزینی برای سلول های مغزی آسیب دیده یا از دست رفته در بیماری های عصبی مختلف مانند آلزایمر باشند.

پایان مطلب/

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه