تاریخ انتشار: پنجشنبه 11 بهمن 1397
به دنبال روش های جدید برای معالجه بیماری های مخرب عصبی

  به دنبال روش های جدید برای معالجه بیماری های مخرب عصبی

اغلب نورون ها در مغز انسان طی تکوین جنینی از سلول های بنیادی عصبی تولید می شوند. بعد از تولد، منبع کوچکی از سلول های بنیادی در مغز باقی می مانند که به تولید نورون های جدید در سراسر زندگی ادامه می دهند. با این حال، سوالی که وجود دارد این است که آیا این نورون ها واقعا از عملکرد مغزی حمایت می کنند؟
امتیاز: Article Rating

به گزارش بنیان به نقل از Stemcellportal، در مطالعه ای که اخیرا صورت گرفته است محققین به آنالیز موش های سالم بالغی پرداختند که منبع سلول های بنیادی آن ها به منظور افزایش یافتن تعدادشان دستکاری شده بود. در نتیجه تعداد نورون های تولید شده از این سلول های بنیادی نیز افزایش یافت. در موش، این نورون ها عمدتا نواحی مغزی مسئول تفسیر بوها را اشغال می کنند. در حقیقت، بویایی یکی از قوی ترین حس ها در موش است که برای یافتن غذا و فرار از دست شکارچی ها اساسی است. به همان اندازه که افزایش نورون ها به تقویت حس بویایی کمک می کند، آزمایش های رفتاری نیز نشان داد که موش های با نورون های بیشتر قادرند بوهای بیشتری را در مقایسه با موش های طبیعی حس کنند. بنابر این، این مطالعه می تواند مبنایی برای اثبات این امر باشد که سلول های بنیادی می توانند برای بهبود عملکرد مغزی استفاده شوند. تکامل، سیستم بویایی بی نهایت قوی را برای موش ها به ارمغان آورده است. این که اضافه شدن تنها اندکی نورون می تواند یک عملکرد که پیش از این نیز کامل تصور می شد، بهبود ببخشد بسیار شگفت آور است.

به عقیده محققین درک و تجربه بیشتر در زمینه سلول های بنیادی، ویرایش ژن و بازسازی می تواند به درمان های خلاقانه برای بیماری های مخرب عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون منتهی شود.

پایان مطلب/

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه
دسته‌بندی اخبار
دسته‌بندی اخبار
Skip Navigation Links.