کشف عاملین غذایی آسم
آسم یک مشکل نسبتا شایع است که به طور کامل درک نشده است و مهار و درمان آن به طور کامل بسیار مشکل است.
امتیاز:
به گزارش بنیان به نقل از medicalxpress، برای یافتن راه های جدیدی برای مقابله با آسم، محققین به بررسی عاملین غذایی بروز آسم از منظر زیست شناسی تکاملی پراخته اند.
آسم را تقریبا به عنوان یک اختلال خود ایمنی می شناسند که به سرکوب کننده های ایمنی پاسخ می دهد. دکتر اسکولینگ و همکارانش از مزیت های یک مفهوم شناخته شده که بدن انسان در نهایت ظرفیت محدودی دارد و تحریک یک ناحیه روی ناحیه دیگر اثر می گذارد استفاده کردند. یک مثال مربوط به این پدیده در این مورد این است که تصور می شود که اقدام به تولید مثل جنسی درجهت کاهش عملکرد سیستم ایمنی عمل می کند ، و در نتیجه شرایط خود ایمنی را بهبود می بخشد. به همین دلیل محققین بدنبال آیتم های رژیم غذایی بوده اند که ممکن است تولید مثل را پیش ببرند. اسید لینولئیک یک چربی غیر اشباع است که به طور گسترده ای در روغن های گیاهی وجود دارد و با باروری ارتباط مستقیمی دارد. این مطالعه جدید نشان داد که مصرف بالاتر اسید لینولئیک با خطر کمتر آسم همراه است. اسید لینولئیک ممکن است محافظی در مورد آسم باشد و چنین دانسته ای می تواند به شناسایی مداخلات درمانی جدید برای آسم منجر شود.
پایان مطلب/