پیاز و سیر ممکن است به کاهش خطر سرطان سینه کمک کنند
پیاز و سیر عناصر کلیدی بسیاری از وعده های غذایی را در سراسر دنیا تشکیل می دهند و مطالعه ای جدید نشان داده است که آن ها می توانند خطر سرطان سینه را کاهش دهند.
امتیاز:
به گزارش بنیان به نقل از medicalxpress، محققین دانشگاه های بوفالو و پورتو ریکو به ارزیابی ارتباط بین مصرف سیر و پیاز و خطر ابتلا به سرطان سینه پرداخته اند. ارزیابی های آن ها روی زنان پورتوریکویی نشان داده است که استفاده آن ها از پیاز و سیر با کاهش خطر سرطان سینه همراه است. در واقع ارزیابی های آن ها نشان داد که آن هایی که این مواد غذایی را بیش از یک بار در روز مصرف می کنند در مقایسه با سایر زنان 67 درصد خطر ابتلا به سرطان در آن ها کاهش یافته بود.
پیاز و سیر غنی از فلاونوئیدها و سایر ترکیبات ارگانوسولفار هستند. به طور ویژه، سیر حاوی ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین، دی آلیل سولفید و دی آلیل دی سولفید است و پیاز حاوی آلکیل سیستئین سولفوکسید است. این ترکیبات ویژگی های ضد سرطانی را در انسان و سایر جانوران نشان داده اند.
نتایج این مطالعه حاصل بررسی های انجام گرفته روی بیش از 800 زن بین سال های 2008 تا 2014 بوده است که تاکنون (2019) تحت نظر بوده اند.
پایان مطلب/