تخمک زنان چاق سطح پایین تری از اسیدهای چرب امگا 3 را دارا است
محققان UPV / EHUکشف کرده اند که تخمک های نابالغ زنان چاق دارای مقادیر کمتری از اسیدهای چرب امگا 3 است.
امتیاز:
به گزارش بنیان به نقل از medicalxpress ، مطالعه ای در مورد ترکیبات چربی 922 تخمک بدست آمده در طی درمان IVF از 205 زن با اندام های متناسب و دارای اضافه وزن یا چاقی نشان داد که تخمک های زنان چاق و اضافه وزن از نظر لیپید بسیار متفاوت است. این تحقیق توسط روبرتو ماتراس-وینیگ ، مدرس دانشکده پزشکی و پرستاری UPV / EHU انجام شده است و در مجله باروری و استریت منتشر شده است. اسیدهای چرب امگا 3 در رژیم غذایی انسان ضروری هستند ، به عبارت دیگر آنها باید مصرف شوند زیرا بدن نمی تواند آنها را سنتز کند. مصرف آنها در رژیم غذایی غربی کم است. علاوه بر این ، همانطور که دکتر ماتراساس می گوید اسیدهای چرب امگا 3 از نظر متابولیکی با امگا 6 رقابت می کنند و میزان مصرف آن در غرب بسیار زیاد است. بنابراین مقدار زیاد اسیدهای چرب امگا 6 به میزان کم امگا 3 کمک می کند. احتمالاً این مکانیسم کمبود آنها را در تخمک جبران میکند.
چاقی به عنوان یک مشکل بهداشت عمومی شناخته شده و با پیامدهای بی شماری در اندام های مختلف مواجه است. یکی از پیامدهای آن در دوران بارداری تولد نوزادان ماکروسومی (با وزن زیاد) و متعاقباً خطر ابتلا به چاقی در کودکان و بزرگسالان است. تاکنون این امر به اثر چاقی مادر در دوران بارداری و همچنین رژیمهای غذایی نامناسب در دوران کودکی نسبت داده شده بود. با این حال محتمل است مشکلات این کودکان حتی قبل از بارداری شروع شود ، زیرا ترکیب چربی ضعیف تخمک ها باعث تولید آنها شده است. از طرف دیگر ، بیماران چاق نتایج IVF ضعیف تری دارند ، که به طیف وسیعی از محرکها نسبت داده می شود.
پایان مطلب/