آخرین آمار بقای بیماران پیوند کبد
مدیر گروه پیوند دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه در این دانشگاه در سال گذشته 200 عمل پبوند کبد انجام شده است، گفت: با توجه به پیچیدگیهای پیوند کبد درکودکان درصدد اجرای این برنامه در کشور هستیم.
امتیاز:
به گزارش بنیان به نقل از مهر، دکتر علی جعفریان در نشستی خبری با بیان اینکه پیوند کبد از بیمار مرگ مغزی دریافت میشود، افزود: در سال 91 بیش از 400 عمل جراحی پیوند کبد روی بیماران انجام شد که 200 مورد پیوند کبد در دانشگاه تهران صورت گرفته است.
مدیر گروه پیوند دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به میزان بقای بیماران پبوند کبدی، اظهار داشت: میزان مرگ و میر بیماران پیوند کبد در ابتدای پیوند 5 درصد و در 3 ماه اول پیوند این میزان 3 درصد است.
وی با بیان اینکه میزان بقای بیماران به 94 درصد رسیده است، خاطر نشان کرد: میزان بقای بیماران پیوند کبد در یک سال اول 90 درصد و در 5 سال اول به 80 درصد رسیده است.
جعفریان با تاکید بر اینکه در خاورمیانه از نظر پیوند کبد در صدر قرار داریم، یادآور شد: تنها در کشورهای ترکیه و مصر برنامه پیوندکبد اجرایی میشود و در برخی کشورها نظیر در امارات پیوند کبد تاکنون اجرایی نشده است.
پیوند کبد در کودکان
جعفریان با اشاره به پیچیدگیهای پیوند کبد در کودکان ادامه داد: پیوند کبد در کودکان باید از فرد زنده مانند والدین یا خواهر و برادر بیمار صورت گیرد از این رو نیاز به تجهیز 2 اتاق عمل هستیم.
وی از اجرای برنامه پیوند کبد کودکان در کشور خبر داد و گفت: با مذاکراتی که انجام شده است امیدواریم بتوانیم این برنامه را در مرکز طبی کودکان اجرایی کنیم.
کمبود دارو برای جلوگیری از رد پیوند
مدیر گروه پیوند دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به مشکلاتی که در زمینه کمبود دارو برای بیماران پیوند کبد، خاطر نشان کرد: کمبود دارو برای این بیماران دورهای است.
وی ادامه داد: داروی ATG یکی از داروهای جلوگیری از رد پیوند است که بیماران در دسترسی به این دارو با مشکلاتی مواجه هستند.
پایان مطلب/