اضافه وزن زنان باردار ممکن است در تکوین مغز نوزاد تداخل ایجاد کند
مطالعه¬ای جدید نشان می¬دهد که چاقی در مادران می¬تواند مانع از رشد مغز نوزادان در سه ماهه دوم بارداری شود.
امتیاز:
به گزارش بنیان به نقل از medicalxpress، نتایج بررسی های محققین دانشکده پزشکی NYU Grossman نشان می دهد که شاخص توده بدنی بالا (BMI) ، که نشانگر چاقی است، به تغییرات در دو ناحیه مغز یعنی قشر جلوی مغز و انسولین قدامی مرتبط است. این مناطق در تصمیمگیری و رفتار، اختلالاتی که قبلاً با اختلال کمبود توجه / بیش فعالی (ADHD) ، اوتیسم و پرخوری نقش مهمی دارند.
یافتههای این مطالعه که در آن 197 گروه از سلولهای عصبی متابولیکی فعال در مغز جنین را بررسی کردند، در مجله Child Psychology and Psychiatry منتشر شده است. محققان با استفاده از میلیونها محاسبه، براساس بیش از 19000 ارتباط احتمالی بین گروههای عصبی، به 16 زیر گروه معنی دار تقسیم شدند. آنها فقط دو ناحیه از مغز را پیدا كردند كه اتصالات آنها به یکدیگر از نظر آماری به شدت با BMI مادر مرتبط است.
به گزارش دکتر توماسون، استاد دانشکده در گروه بهداشت جمعیت NYU Langone، یافته ها تأیید میکنند که چاقی مادر ممکن است نقش موثری در رشد مغز جنین داشته باشد، و برخی از نگرانیهای بهداشتی، شناختی و متابولیکی مشاهده شده در کودکان متولد شده از مادرانی با BMI بالاتر را توضیح دهد. از آنجایی که نرخ چاقی در ایالات متحده و سایر کشورهای توسعه یافته یا در حال توسعه، در حال افزایش است، درک اهمیت این بیماری در رشد اولیه مغز مهمتر از همیشه است.
پایان مطلب/