تاریخ انتشار: چهارشنبه 29 مرداد 1399
مطالعه بر روی سلول های بنیادی سرطانی با کمک فناوری سلول های بنیادی پرتوان القایی

  مطالعه بر روی سلول های بنیادی سرطانی با کمک فناوری سلول های بنیادی پرتوان القایی

در مطالعه ای جدید، محققین توانسته اند با قرار دادن سلول های بنیادی طبیعی در معرض شرایط محیطی بدنی و بدون ایجاد موتاسیون ژنتیکی یا وارد کردن یک ژن خارجی آنها را به سلول های بنیادی سرطانی تبدیل کنند.
امتیاز: Article Rating

 به گزارش بنیان به نقل از medicalnewstoday، این اولین بار بوده است که سلول های بنیادی سرطانی کبدی با استفاده از سلول های بنیادی پرتوان القایی(iPSCs) و بدون دستکاری ژنتیکی تولید شده اند. در این مطالعه سلول های iPS طبیعی در معرض محیط شرطی(محیط رویی) رده سلولی هپاتوکارسینوما یا Huh7 cells قرار گرفتند. سلول های Huh7 مواد شیمیایی را تولید می کنند که منجر به التهاب می شود و یک محیط مقلد التهاب مزمن را در کبد ایجاد می کند و همین امر آغاز کننده تبدیل سلول های iPS به سلول های بنیادی سرطان کبدی است.

تزریق این سلول های مشتق از iPS به موش های سرکوب شده از نظر ایمنی بعد از 28 روز منجر به تشکیل تومور شد که نشان دهنده تبدیل موفقیت آمیز این سلول ها به سلول های بنیادی سرطان کبدی بود و این در حالی بود که تزریق سلول های iPS طبیعی منجر به ساختارها شبه تراتوما شد. به عقیده سنا و همکارانش این مطالعه اطلاعات مفیدی را در مورد نحوه تشکیل سلول های بنیادی سرطان کبدی و بدنبال آن سرطان کبد ارائه داده است.

پایان مطلب/

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه
دسته‌بندی اخبار
دسته‌بندی اخبار
Skip Navigation Links.