تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 15 مرداد 1392
ساخت حسگرهای آمینو اسید برای پیشگیری از بیماری‌های ژنتیکی

  ساخت حسگرهای آمینو اسید برای پیشگیری از بیماری‌های ژنتیکی

حسگر شناسایی آمینو اسیدهای طبیعی در نمونه های بیولوژیکی برای پیشگیری و درمان بیماری‌های ژنتیکی توسط پژوهشگران کشورمان طراحی و ساخته شد.
امتیاز: Article Rating
به گزارش بنیان، محمد حسن زاده، مجری طرح ساخت حسگر جهت شناسایی آمینواسیدهای طبیعی در نمونه های بیولوژیکی گفت: به هم خوردن تعادل آمینو اسیدها منجر به بیماریهای ژنتیکی مانند زالی، فنیل کتونوریا و تیروزین می شود. این حسگر قادر است این عدم تعادل غلظتی را شناسایی و از این بیماری های ژنتیکی جلوگیری کند.
 
وی افزود: این حسگر بیشتر در سرم نمونه های خونی و بزاق دهان مادر مورد استفاده قرار می گیرد و بعد از تولد نیز در نمونه های نوزاد این کار قابل انجام است.
 
به گزارش ایسنا، حسن زاده با بیان این که استفاده از این حسگر هم قابلیت پیشگیری و هم درمان دارد تصریح کرد: حتی با بروز بیماری ژنتیکی نیز می توان با تزریق آمینواسیدهای طبیعی مانند فنیل آلانین و به صورت خوراکی برای نوزاد از ظهور این بیماری جلوگیری کرد.
 
پایان مطلب/
ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه