سازه های زیست پرینت شده سه بعدی برای بازسازی غضروف
آسیب غضروف بسیار شایع است و معمولا منجر به عملکرد نامناسب مفصل می گردد. پروتزهای مفصلی موجود نمی توانند بافت مفصل میزبان را احیا کنند و یا بازآرایی کنند. با این حال، تولید سازه های آنیزوتروپ و زیست تقلید بزرگی که بتوانند عضروف طبیعی و ساختار یکپارچه آن را تقلید کنند نیز چالش برانگیز است.
امتیاز:
به گزارش بنیان به نقل از medicalxpress، در مطالعه ای جدید، محققین چینی در دانشگاه پزشکی نانجینگ بازسازی غضروف آنیزوتروپیک بوسیله سازه های زیست پرینت شده سه بعدی و ازاد کننده فاکتورهای مختلف را گزارش کرده اند. این سازه ها شامل هیدروژل های بارگیری شده با سلول های بنیادی مزانشیمی و آزاد کننده دو فاکتور مختلف است که برای تمایز آنیزوتروپیک غضروف استفاده شده اند. این سازه ها هم از ثبات و قدرت مکانیکی مناسب و هم از یکپارچگی کاملا یکدستی برخوردار هستند و هم شرایط را برای سرخوردن لایه ها روی یکدیگر میسر می سازند و هم این که اجازه تغذیه سلول ها در لایه های عمقی تر را می دهند.
ارزیابی های درون تنی و برون تنی نشان دهند بلوغ و سازماندهی مناسب بافت غضروفی بود که کاربرد آن برای بیماران را تسهیل می کند. در مجموع به نظر می رسد که این سازه های زیست پرینت شده حامل سلول و فاکتورهای رشد می توانند به خوبی به بازسازی غضروف کمک کنند.
پایان مطلب/