روش کشت سه بعدی برای ایجاد درمان های شخصی برای سرطان
هر تومور سرطانی دارای سلول هایی است که به نظر می رسد ظاهر و عملکرد متفاوتی دارند و همین امر ایجاد درمان مناسب برای تومور هر فرد را برای محققین مشکل ساخته است و این در حالی است که اکثر تومورها در آزمایشگاه رفتار مشابهی را نشان می دهند.
امتیاز:
به گزارش بنیان به نقل از medicalxpress، در پژوهشی جدید در دانشگاه پوردو محققین تکنیک کشت سلول سه بعدی را ارائه کرده اند که احتمال ایجاد درمان های شخصی را از طریق درک مشارکت انواع سلول های مختلف در تومور و رفتار سرطان مقدور می سازند.
در این رویکرد، محققین نمونه خون بیماران را گرفته و سلول های توموری منفرد را از نمونه خون جداسازی می کنند و با استفاده از آن ها تومورهایی را در شرایط ازمایشگاهی تولید کرده اند که این پتانسیل را دارند داروهای مختلف را روی آن ها کشت دهیم. در این مطالعه محققین یک وسیله مکانیکی را ساخته اند که می تواند سلول های توموری را با موفقیت جداسازی کرده و آن ها را درون جزایر ماتریکس ژل مانند کشت دادند. بعد از چند روز مشاهده شد که تعدادی از این سلول های منفرد به تومورهایی تبدیل شده اند که درجاتی از تهاجمی بودن را با توجه به زیرنوع سرطانی که از آن منشا گرفته اند، نشان می دهند. آن ها از همان ناهمگونی توموری برخوردار هستند و به خوبی ویژگی های تومور را تداعی می کنند. این رویکرد پلت فرم مناسبی را برای غربالگری های دارویی شخصی ارائه می کند.
پایان مطلب/