سلول های بنیادی خون بند ناف جهت درمان بیماری اوتیسم
با مطالعات آزمایشی انجام شده دانشمندان به دنبال پیدا کردن ارتباطی منطقی بین درمان با سلول های بنیادی و اختلالات مغزی در کودکان می باشند.
امتیاز:
به گزارش بنیان به نقل از guardianlv، سابقأ از سلول های بنیادی در درمان بیماری هایی مانند سرطان، آلزایمر و اختلالات ایمونولوژیک استفاده شده است. اخیرأ Autism بدلیل نتایج مهیجی که نشان داده است مورد توجه قرار گرفته است.
Autism یک اختلال تکاملی بسیار متنوع و فراگیر در مغز است که در پردازش اطلاعات در مغز با تغییر در چگونگی ارتباط و سازماندهی نورون ها وسلول های مغزی اثر می گذارد. در حدود 9 کودک در بین 1000 نفر در US این اختلال تشخیص داده شده است. نیمی از این افراد از تکلم طبیعی کافی برخوردار نیستند. خصیصه مشخص این بیماری ارتباط اجتماعی دچار اختلال شده و خیره شدن به چیزی برای مدت طولانی می باشد. کودکان دچار این بیماری تکوین نرمالی دارند ولی در ارتباطات دوستی از بقیه متمایز می شوند. آنها از پاسخ به صدا کردنشان و برخورد چشمی با افراد فرار می کنند. مشکل این افراد در تفسیر بیانات مربوط به صورت و تن صدا بدلیل عدم درک علائم اجتماعی است. از سال 1980 به تعدا افراد مبتلا به این بیماری افزوده شده است. این بیماری با پیچیدگی ژنتیکی همراه است و هنوز مشخص نیست که آیا این بیماری بدلیل جهشی نادر بوجود می آید یا ترکیبی از چند جهش معمول.
درمان این بیماری با سلول های بنیادی، ناحیه ای از مغز را هدف قرارمی دهد که حواس، تمرکز و تکلم را تنظیم می کند. این یک روش جدیدی بر پایه توانایی سلول های بنیادی در بهبود بخشیدن جریان خون و اکسیژن به مغز، تحریک تشکیل رگ های جدید و جایگزینی نورون های آسیب دیده می باشد.
بر طبق اطلاعات CDC یک کودک از 88 نفر مبتلا به بیماری Autism می باشد که یک بیماری چند منظوره و همراه با ناهنجاری هایی در زبان، رفتار و روابط اجتماعی است. هدف از این مطالعه تعیین نقش درمان طیف وسیعی از اختلالات این بیماری با سلول های بنیادی می باشد.
دانشمندان مراحل زیادی را جهت بررسی اثر سلول های بنیادی خون بند ناف در کمک به درمان این بیماری مورد آزمایش قرار دادند.
پایان مطلب/