تاریخ انتشار: دوشنبه 21 تیر 1400
فراخوان حمایت از طرح های پژوهشی مشترک پژوهشگران ایران و ژاپن

  فراخوان حمایت از طرح های پژوهشی مشترک پژوهشگران ایران و ژاپن

فراخوان حمایت از طرح های پژوهشی مشترک پژوهشگران ایران و ژاپن در دو قالب حمایتی «انجمن ترویج علم ژاپن (JSPS )» و «همکاری باز» منتشر شد.
امتیاز: Article Rating

به گزارش بنیان به نقل از روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ( INSF )، در راستای گسترش شبکه ارتباط علمی بین المللی و انجام پژوه های تحقیقاتی مشترک، معاونت آینده پژوهشی صندوق اقدام به اعلام فراخوان طرح‌های پژوهشی مشترک فی مابین پژوهشگران ایران و ژاپن کردند.

بنابر این گزارش این فراخوان در دو قالب حمایتی کلی شامل «حمایت در قالب فراخوان انجمن ترویج علم ژاپن ( JSPS )» و «حمایت در قالب همکاری باز» و در چارچوب ضوابط زیر حمایت اعلام می‌شود.

۱.حمایت در قالب فراخوان انجمن ترویج علم ژاپن ( JSPS ):

  • انجمن ترویج علم ژاپن ( JSPS ) سالیانه فراخوانی برگزار می‌نماید که طی آن پژوهشگران شهروند کشورهای دارای رابطه دیپلماتیک با ژاپن می‌توانند با پژوهشگران ژاپن همکاری پژوهشی داشته باشند. جهت کسب اطلاع از جزئیات این فراخوان در سایت مؤسسه JSPS بر روی لینک کلیک نمائید.
  • در این قالب، متقاضی ژاپنی (عضو هیأت علمی دانشگاه‌ها یا مؤسسات پژوهشی ژاپن) پروپوزال طرح پژوهشی خود را به JSPS ارسال کرده و متقاضی ایرانی (عضو هیأت علمی دانشگاه‌ها یا مؤسسات پژوهشی ایران) نیز پروپوزال خود را به صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ارسال می‌نماید. (ارسال پروپوزال در ایران صرفاً از طریق سامانه طرح‌های پژوهشی صندوق به آدرس rtms.insf.org میسر می‌باشد.)
  • کلیه حوزه‌های علوم طبیعی، علوم انسانی و علوم اجتماعی در اولویت حمایت این فراخوان قرار دارند.
  • در این قالب صرفاً از طرح‌های پژوهشی مشترک حمایت شده و حمایت از کارگاه و سمینارهای مشترک در دستور کار صندوق قرار ندارد.
  • مدت زمان اجرای هر طرح حداقل ۱۲ ماه و حداکثر ۲۴ ماه می‌باشد.
  • میزان حمایت صندوق از هر طرح پژوهشی در ایران ۲.۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال برای دو سال می‌باشد. چنانچه پژوهشگر ایرانی موفق شود از مشارکت دیگر نهادهای حمایت از پژوهش داخل کشور در طرح خود استفاده نماید، این مبلغ تا سقف ۳.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ افزایش خواهد یافت. منابع حمایت برای متقاضی ژاپنی جداگانه و توسط JSPS تأمین خواهد شد.
  • مهلت ارسال پروپوزال در این فراخوان ۱۷ شهریور ماه می‌باشد.
  • پذیرش پروپوزال پس از انجام داوری در ایران و ژاپن و در صورت تأیید پروپوزال در هر دو کشور میسر خواهد بود.

۲. حمایت در قالب همکاری باز:

  • با توجه به اینکه فراخوان JSPS همه حوزه‌های علمی را پوشش نمی‌دهد، صندوق قالب دیگری نیز تحت عنوان" همکاری باز" تدوین نموده است. در این قالب، اگر متقاضی ایرانی قصد همکاری با پژوهشگری در کشور ژاپن را داشته و پژوهشگر ژاپنی نیز، بدون نیاز به فراخوان فوق الذکر در JSPS ، امکان تأمین منابع مالی لازم برای همکاری با متقاضی ایرانی را داشته باشد، صندوق پس از ارزیابی پروپوزال متقاضی ایرانی، حمایت‌های مالی مورد نظر متقاضی در کشور ایران را تأمین خواهد کرد.
  • در این قالب، متقاضی ایرانی (عضو هیأت علمی دانشگاه‌ها یا مؤسسات پژوهشی ایران) پروپوزال خود را به صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ارسال می‌نماید. (ارسال پروپوزال در ایران صرفاً از طریق سامانه طرح‌های پژوهشی صندوق به آدرس rtms.insf.org میسر می‌باشد.)
  • همکار ژاپنی (عضو هیأت علمی دانشگاه‌ها یا مؤسسات پژوهشی ژاپن) نیز باید منابع مالی لازم برای همکاری در چارچوب پروپوزال مشترک را از سوی دانشگاه یا پژوهشگاه محل کار خود یا سازمان‌های حامی پژوهش کشور ژاپن تأمین نماید.
  • کلیه حوزه‌های علمی در اولویت حمایت این قالب قرار دارند.
  • در این قالب صرفاً از طرح‌های پژوهشی مشترک حمایت شده و حمایت از کارگاه و سمینارهای مشترک در دستور کار صندوق قرار ندارد.
  • مدت زمان اجرای هر طرح حداقل ۱۲ ماه و حداکثر ۲۴ ماه می‌باشد.
  • میزان حمایت صندوق از هر طرح پژوهشی در ایران ۲.۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال برای دو سال می‌باشد. چنانچه پژوهشگر ایرانی موفق شود از مشارکت دیگر نهادهای حمایت از پژوهش داخل کشور در طرح خود استفاده نماید، این مبلغ تا سقف ۳.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ افزایش خواهد یافت.
  • مهلت ارسال پروپوزال در این فراخوان ۱۷ شهریور ماه می‌باشد.
  • پذیرش پروپوزال پس از انجام داوری در ایران و در صورت ارائه نامه از سوی همکار ژاپنی در خصوص مشارکت در پروپوزال و تأمین منابع در کشور ژاپن، میسر خواهد بود. همکار ژاپنی باید برای تهیه این نامه، از الگوی موجود در ضمائم فراخوان استفاده نماید.

فایل‌های ضمیمه فراخوان:

جهت کسب اطلاعات بیشتر در روزهای کاری با شماره ۸۲۱۶۱۱۱۷ (۰۲۱) یا آدرس ایمیل international@insf.org با جناب آقای پارسی زاده؛ سرپرست دیپلماسی علمی و عرصه جهانی تماس حاصل فرمائید.

پایان مطلب/

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه
دسته‌بندی اخبار
دسته‌بندی اخبار
Skip Navigation Links.