تاریخ انتشار: دوشنبه 13 آبان 1392
داوطلب اهدای سلول های بنیادی به بیماران نیازمند بشویم
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم

  داوطلب اهدای سلول های بنیادی به بیماران نیازمند بشویم

بانک اهدا کنندگان سلول های بنیادی ایران از عموم مردم کشورمان دعوت کرد تا با مراجعه به این پایگاه و انجام آزمایش "HLA "بانک اهدا کنندگان سلول های بنیادی را برای یافتن دهنده سازگار برای پیوند به بیماران نیازمند یاری کنند.
امتیاز: Article Rating
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیان، در این اطلاعیه به کلیه افرادی که داوطلب ثبت اطلاعات HLA خود در بانک اطلاعاتی  اهدا كنندگان سلولهای بنیادی ایران وابسته به  مرکز تحقیقات هماتولوژی-انکولوژی و پیوند سلولهای بنیادی هستند اعلام شده است این بانک با هدف یافتن دهنده سازگار برای پیوند آن دسته از بیماران نیازمندی که فاقد دهنده سازگار در خويشاوندان خود هستند راه اندازی شده و آماده دریافت اطلاعات علاقه مندان است.
این اقدام برای افراد بیمار و نیازمند به تزریق سلول بنیادی های انجام شده که فرد بیمار، دهنده سازگار در خویشاوندان خود نداشته و برای یافتن HLA سازگار به این بانک مراجعه کرده و تقاضای خود را اعلام می کنند.
روند انجام جستجو برای یافتن دهنده سازگار کاملا محرمانه است و اطلاعات فرد اهدا کننده سلول به هیچ عنوان در دسترس فرد بیمار قرار نمی گیرد . این جسجو توسط پزشک مرکز صورت می گیرد و پزشک به جست و جوی HLA سازگار با فرد تقاضا کننده در نمونه های ثبت شده در داخل و خارج از کشور می پردازد.
افردای که علاقه مند به اهدای سلول های بنیادی هستند باید بین 18 تا 55 سال بوده و فاقد بیماری هایی باشند که با تزریق سلول به فرد گیرنده منتقل می شوند.
اهدای سلول های بنیادی شامل دو مرحله است:
1. تکمیل فرم از طریق وب سایت بانک اهدا کنندگان سلول های بنیادی یا به صورت حضوری: در این مرحله، پس از پر کردن فرم، از متقاضی دهنده سلول بنیادی 12 سی سی خون برای انجام آزمایشات اولیه گرفته شده و مشخصات HLA وی ثبت می شود.
2.اهدای سلول ها بنیادی: این مرحله هنگامی شروع می شود که اطلاعات HLA ثبت شده فرد دهنده با اطلاعات HLA فرد گیرنده سازگاری داشته باشد.در این شرایط با فرد دهنده تماس گرفته شده و فرآیند اهدا 5 روز به طول می انجامد.در 4 روز نخست فرد گیرنده باید یک ساعت و 30 دقیقه در بیمارستان حضور داشته باشد و روزی یک آمپول به او تزریق می شود که طی آن مغزاستخوان فرد تحریک شده و سلول های بنیادی به خون محیطی و رگ های دست وی منتقل می شود.بنابراین دیگر نیازی به جراحی مغزاستخوان نیست.ممکن است فرد دهنده طی این 4 روز اندکی درد در بدن و سر خود احساس کند که با مصرف استامینوفن قابل کنترل است.
در روز پنجم فرد دهنده باید 5 الی 6 ساعت در بیمارستان حضور داشته باشد که طی این ساعات 200 الی 300 سی سی از رگ دست های وی خون گرفته می شود.
 این فرآیند برای افرادی که دچار کم خونی و حتی تالاسمی هستند ممنوعیت ندارد.
لازم به ذکر است ، فرد متقاضی اهدای سلول، پس از ثبت اطلاعات ژنتیکی خود(HLA) در صورتی که از اهدای سلول پشیمان شود و یا دچار بیماری شود که نتواند اقدام به اهدای سلول کند، هیچ مانع و مشکلی برای او ایجاد نمی شود و سازمان انجام جستجو را از میان سایر نمونه ها انجام می دهد. 
روزانه 30 الی 50 نفر به صورت حضوری و 80 الی 100 نفر از طریق وب سایت در این فریند ثبت نام می کنند.
از کلیه داوطلبین علاقمند دعوت می شود جهت شرکت در این طرح به بیمارستان شریعتی مرکز تحقیقات هماتولوژی-انکولوژی و پیوند سلولهای بنیادی طبقه سوم دفتر بانک اطلاعات اهداكنندگان سلولهای بنیادی ایران مراجعه نمایند.
ساعت کار این مرکز از شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 الی 12 و روزهای پنجشنبه 8 الی 11 است.
 
پایان مطلب/
 
ثبت امتیاز
نظرات
جمعه, 01 اسفند,1393

شهرام

باسلام.26 سالمه/کاملاسالم/ساکن اصفهان.مایلم درازای مبلغی مغزاستخوان خودرااهداکنم.باتشکر 09333631817

ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه
دسته‌بندی اخبار
دسته‌بندی اخبار
Skip Navigation Links.