تشخیص زودهنگام یک نوع سرطان با آزمایش خون
پژوهشگران به منظورتشخیص زودهنگام سرطان سینه، آزمایش خون جدیدی برای شناسایی سلول های این سرطان از زیست نشانگرهای سرم خون ارائه کرده اند.
امتیاز:
به گزارش بنیان به نقل از مهر، دانشمندان موسسه تحقیقات هوستون متودیست که این فناوری را ابداع کرده اند با همکاری موسسه تحقیقات سرطان دانشگاه نیویورک در گام های نخست مطالعه ای هستند که می تواند مراحل اولیه سرطان سینه را از نمونه خون تشخیص دهد.
محققان دریافته اند ترکیبی از پروتئین های خونی شناور آزاد تولید شده توسط آنزیمی به نام CPN می تواند به طور دقیق وجود بافت سرطان سینه را در مراحل اولیه آن در موش ها و در جمعیت کوچکی از بیماران انسانی پیش بینی کند.
"تونی هو" مهندس زیست پزشکی و مجری این تحقیقات می گوید: در این مقاله فعالیت کاتالیزوری آنزیم CPN را به پیشرفت تومور در نمونه های بالینی از بیمار مبتلا به سرطان سینه و یک مدل حیوانی این سرطان مرتبط و نتایج این تحقیقات در نشریه شیمی بالینی منتشر کرده ایم.
هو می گوید: نتایج ما نشان می دهد گردش پپتیدهای تولید شده از آنزیم CPN، می تواند به عنوان نشانه مشخصی از آغاز بیماری و پیشرفت آن باشد.
این فناوری هنوز برای عموم مردم عرضه نشده و ممکن است ارائه عمومی آن چندین سال طول بکشد . باید آزمایش های بالینی وسیع تری انجام شود و قرار است این آزمایش ها از اوایل سال 2014 آغاز شوند.
هو اظهار داشت: آنچه که تلاش داریم عرضه کنیم نوعی آزمایش غیر تهاجمی است که نشان دهنده رویدادهای درون بافت بدون انجام نمونه برداری یا تصویربرداری های هزینه بر باشد.
آنزیم CPN آنزیمی است که پس از اولین دور تولید پروتئین ها، آنها را تغییر می دهد . مطالعات پیشین نشان داده بود این آنزیم در بیماران مبتلا به سرطان ریه بسیار فعال است.
این فناوری توسط محققان نانوفناوری و طیف نگاری پیشرفته توده برای جداسازی و تشخیص سطوح بسیار پایینی از پروتئین های بسیار کوچک تولید شده توسط CPN عرضه شده است.
این پروتئین ها از درون و یا در نزدیکی سلول های سرطانی نشات گرفته و در نهایت راه خود را به جریان خون باز می کنند.
پایان مطلب/