تاریخ انتشار: شنبه 12 بهمن 1392
تشخیص ژنتیکی 2 نوع سرطان در یکی از دانشگاههای کشور

  تشخیص ژنتیکی 2 نوع سرطان در یکی از دانشگاههای کشور

معاون گروه ژنتيک دانشگاه علوم پزشکي مشهد از توانمندي اين گروه در تشخيص سرطان روده مرتبط به توارث خبر داد .
امتیاز: Article Rating
به گزارش بنیان، دکتر طيبه حمزه لويي با اشاره به اينکه برخي ژن ها در ابتلا به سرطان روده (پوليپ‌هاي خانوادگي آدنوماتوز) تاثير گذار هستند و مي توانند از پدر و مادر به فرزندان منتقل شوند، اظهار داشت:‌ در صورت ابتلا يکي از افراد درجه يک خانواده به اين نوع از سرطان روده مي توان ديگر اعضاء خانواده را مورد ارزيابي هاي ژنتيکي قرار داد.
 
عضو هيئت علمي گروه ژنتيک دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اينکه پوليپوزکولون يا پوليپ‌هاي خانوادگي آدنوماتوز (FAP)يک بيماري ژنتيکي است که با ايجاد پوليپ در روده ايجاد مي شود و ممکن است اين پوليپها تبديل به سرطان شوند، خاطر نشان کرد:‌ افرادي که اين ژن بيماري را دارند از همان بدو کودکي مستعد بيماري هستند و با تشخيص زودرس که با آزمايش هاي ژنتيکي صورت مي گيرد و سپس اقدامات درماني و پيشگيرانه، مي توان از ابتلا به سرطان در اين دسته از افراد جلوگيري کرد.
 
حمزه لويي، مشکلات گوارشي، يبوست و انسداد روده را از جمله علائم ابتلا به اين بيماري برشمرد و خاطر نشان کرد: در صورت حمايتهاي دولتي تامين هزينه هاي آزمايشگاهي و در قالب طرحهاي غربالگري مي توان افرادي که اعضاء درجه خانواده شان مبتلا به اين بيماري هستند را مورد ارزيابي هاي ژنتيکي قرار داد.
 
معاون گروه ژنتيک دانشگاه علوم پزشکي مشهد در گفتگو با مهر با اشاره به اينکه با توانمندي علمي و تشخيصي که در اين گروه است مي توان بيشتر اقدامات تشخيصي را در آزمايشگاههاي زير پوشش دانشگاه انجام داد، خاطر نشان کرد:‌ همچنين در اين گروه امکان شناسايي نوعي از سرطان پستان مرتبط به ژنتيک امکان پذير است.
 
حمزه لويي خاطر نشان کرد:‌ در صورت تشخيص ژنتيکي سرطان پستان مي توان اقدامات درماني و تخليه بافت را قبل از ابتلا به سرطان انجام داد.
 
پایان مطلب/
ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه
دسته‌بندی اخبار
دسته‌بندی اخبار
Skip Navigation Links.