تاریخ انتشار: دوشنبه 21 بهمن 1392
نقش رتینوئیک اسید در درمان سرطان پروستات

  نقش رتینوئیک اسید در درمان سرطان پروستات

محققین به نقش اسید رتینوئیک در تکوین غده پروستات پی بردند. این یافته ها در ایجاد روش های درمانی جدید سرطان پروستات مؤثر می باشد.
امتیاز: Article Rating

به گزارش بنیان به نقل ازsciencedaily، محققین دانشگاه یورک کشف کردند که چگونه غده پروستات برای اولین بار تکوین می یابد. این یافته ها می تواند دری را به سوی ایجاد درمان های نوین سرطان پروستات بگشاید. پروفسور Maitland به مطالعه مکانیسم تکوین غده پروستات در انسان پرداخت. دکتر Droop و دکتر Rane یک مسیر سیگنالینگ دخیل در ایجاد غده پروستات (سلول های پایه ای و مجاری) از سلول های بنیادی را کشف کردند. در حدود 80 ژن در این فرآیند شرکت دارند و سیگنال اصلی در فعالسازی وتنظیم این سیستم اسید رتینوئیک می باشد. اسید رتینوئیک یک ماده شیمیایی است که از ویتامین A موجود در رژیم غذایی، سبزیجات سبز، جگر، هویج و هورمون های جنسی مردانه ساخته می شود. تعادل بین اسید رتینوئیک و هورمون های جنسی مردانه دخیل در این فرآیند در غده پروستات نرمال بسیار تنظیم شده می باشد. اما در سرطان پروستات این تعادل بهم خورده و میزان هورمون جنسی افزایش می یابد و منجر به ایجاد توموری می گردد که شامل سلول های مجرا مانند بسیار و یک سلول بنیادی در هر هزاران سلول مجرایی می باشد.
به گفته دکتر Maitland غده پروستات توسط سلول های تخصص یافته اپیتلیوم پوشیده شده است. بیماری هایی که این لایه را تحت تأثیر قرار می دهند در پروستات رایج می باشند ولی تاکنون اطلاعات کمی در رابطه با مکانیسم آن ها بدست آمده است. 80 ژن و مکانیسم های شناسایی شده توسط این گروه تحقیقاتی هدف های مؤثری را برای درمان های جدید سرطان پروستات فراهم کرد. آنالیز مقایسه ای در 20000 فرد بیمار نیز مکانیسم مشابهی را در طیف گسترده ای از بافت های انسانی گزارش کرد.
پروفسور Maitland و تیم تحقیقاتی وی برای اولین بار به نقش اسید رتینوئیک در تکوین غده پروستات پی بردند. در سال گذشته آنها کشف کردند که درمان های مؤثر بر پاسخ های شیمیایی نیز پتانسیل توقف گسترش سرطان را دارند.
پایان مطلب/

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه