موفقیت استفاده از سلول های بنیادی در درمان بیماران مبتلا به سندرم تشعشع حاد در مدل موشی
محققان کمپانی Pluristem برای اولین بار به طور تحقیقاتی از سلول های بنیادی جفت که اصطلاحا PLX نام دارد٬ برای درمان بیماران در معرض تشعشع حاد، در مدل موشی استفاده کردند.
امتیاز:
به گزارش بنیان به نقل از Globess؛ Pluristem گزارش موفقیت مطالعه بالینی خودرا با به کارگیری سلول های PLX در این زمینه ارائه کرده است. این مطالعه توسط پروفسور Raphael Gorodetsky Sharett درموسسه انکولوژی ومرکز پزشکی Hadassah در اورشلیم انجام شده است. حیواناتی که دچار سندرم تشعشع حاد بودند 24 ساعت بعد ازدوز کشنده پرتودهی با سلول های بنیادی جفت PLX تحت مداوا قرار گرفتند.دراین مطالعه مشخص شد که میزان بقای موش های درمان شده با این نوع سلول ها از نظر آماری تقریبا به طور معنی داری 3- 4 برابر میزان بقای حیوانات درمان نشده (گروه کنترل) بود، و سلولهای مغز استخوان به طور قابل توجهی بهبود یافته بودند.
رئیس Pluristem و مدیر عامل Zami Aberman گفت: "به دنبال اعلام این خبر با توجه به مطالعات اولیه ما در زمینه پرتو درمانی، گروه های زیادی خواهان همکاری با ما شدند، ما معتقدیم که سلولهای PLX از پتانسیل زیادی در جهت درمان قربانیان اشعه دیده وکاهش میزان اثرات سو ترکیبات رادیواکتیو برخوردار است."