تاریخ انتشار: دوشنبه 22 اردیبهشت 1393
وارد کردن عروق خونی منفذدار برای حفظ بینایی

  وارد کردن عروق خونی منفذدار برای حفظ بینایی

روش دارویی جدیدی به وسیله محققین ایجاد شده است که به نحو مطمئن تری می تواند عروقی خونی تغییر شکل داده چشم را پاک کند.
امتیاز: Article Rating

به گزارش بنیان به نقل ازsciencedaily، رشد عروق خونی بدشکل شده یک از دلایل عمده نابینایی در آمریکای شمالی است. رتینوپاتی و تحلیل رفتن شبکیه نیز می تواند همراه با تولد پیش از موعد، دیابت، و افزایش سن اتفاق بیافتد.

این محققین ترکیب زیستی مهندسی شده ای را ارائه داده اند که دارای اطمینان و کارایی بهتری برای درمان رتینوپاتی در موش بوده است. این روش درمانی که به آن" تله چسبان" می گویند، عروق خونی تغییر شکل داده کوچک درون چشم را بدون این که اثری روی عروق سالم در سایر نقاط بدن داشته باشد از بین می برد.

این محققین بر این باورند که این تله چسبنده و سایر مولکول های از این قبیل به زودی می توانند در زمینه بیولوژی تومورها نیز استفاده شوند.

مانند سایر درمان های موجود برای رتینوپاتی، تله چسبان نیز به درون چشم تزریق می شود. این ماده پایدار و بادوام است. اگر این ماده وارد جریان خون شود، سریعا غیر فعال می شود و تضمین می کنند که این ماده هیچ تاثیری روی عروق خونی دیگر، بافت ها و اندام ها ندارد.

در بیماری مانند دیابت نوع 2، بیماران دچار رتینوپاتی می شوند که بدلیل رشد بیش از حد عروق خونی است که این عروق بدشکل شده موجب آسیب شبکیه می شوند.

داروهایی که تشکیل عروق اضافی در چشم را سرکوب می کنند می توانند در صورت ورود به خون روی سلامت سایر اندام ها نیز تاثیر بگذارند.

اما دکترNagy و همکاران طی یک پروژه 9 ساله و با ترکیب ژنتیک و تکنیک های داروسازی توانسته اند ماده ای زیستی را مهندسی کنند. این تله چسبان دارای یک ترکیب پیوند شونده است که به سطح سلول ها می چسبد وتضمین می کند که این سلول ها در همان جا می مانند و پایدار هستند. این فرایند از آن جایی مهم است که مستقیما به داخل بافت آسیب دیده تزریق می شود و حفظ سلول ها را در ان نقطه تضمین می کند.

پایان مطلب/

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه
دسته‌بندی اخبار
دسته‌بندی اخبار
Skip Navigation Links.