خوردن مركبات خطر سكته مغزي را در زنان كاهش ميدهد
نتايج يك مطالعه جديد در آمريكا نشان داده است، زناني كه مرتب از انواع ميوههاي مركبات مثل پرتقال و گريب فروت استفاده ميكنند كمتر در معرض خطر سكته مغزي قرار ميگيرند.
امتیاز:
به گزارش بنیان به نقل از ايسنا، پزشكان دانشگاه ايست آنجليا در شرق انگليس با ارزيابي اطلاعات جمع آوري شده از 69 هزار و 622 پرستار زن كه طي 14 سال تحت آزمايش بودهاند، دريافتند مصرف اين ميوهها خطر لخته شدن خون در عروق مغزي را كاهش داده و در نتيجه احتمال سكته مغزي كم ميشود.
هدف از انجام اين مطالعه بررسي تاثير مصرف فلدوونوئيدهاي روي سلامت انسان بوده است. فلاوونوئيدها گروهي از تركيبات موجود در ميوهها و سبزيها و شكلات تلخ هستند كه براي سلامت مزاياي بسياري دارند.
در اين مطالعه كه در مجله انجمن قلب آمريكا به چاپ رسيده معلوم شد مصرف ميوهها و سبزيهايي كه ويتامين C بيشتري دارند خطر سكته مغزي را در زنان كاهش ميدهد.
پایان مطلب/