تاریخ انتشار: شنبه 06 اسفند 1390
خوردن مركبات خطر سكته مغزي را در زنان كاهش مي‌دهد

  خوردن مركبات خطر سكته مغزي را در زنان كاهش مي‌دهد

نتايج يك مطالعه جديد در آمريكا نشان داده است، زناني كه مرتب از انواع ميو‌ه‌هاي مركبات مثل پرتقال و گريب فروت استفاده مي‌كنند كمتر در معرض خطر سكته مغزي قرار مي‌گيرند.

امتیاز: Article Rating

به گزارش بنیان به نقل از ايسنا، پزشكان دانشگاه ايست آنجليا در شرق انگليس با ارزيابي اطلاعات جمع آوري شده از 69 هزار و 622 پرستار زن كه طي 14 سال تحت آزمايش بوده‌اند، دريافتند مصرف اين ميوه‌ها خطر لخته شدن خون در عروق مغزي را كاهش داده و در نتيجه احتمال سكته مغزي كم مي‌شود.

هدف از انجام اين مطالعه بررسي تاثير مصرف فلدوونوئيدهاي روي سلامت انسان بوده است. فلاوونوئيدها گروهي از تركيبات موجود در ميوه‌ها و سبزي‌ها و شكلات تلخ هستند كه براي سلامت مزاياي بسياري دارند.

در اين مطالعه كه در مجله انجمن قلب آمريكا به چاپ رسيده معلوم شد مصرف ميوه‌ها و سبزي‌هايي كه ويتامين C بيشتري دارند خطر سكته مغزي را در زنان كاهش مي‌دهد.

پایان مطلب/

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه
دسته‌بندی اخبار
دسته‌بندی اخبار
Skip Navigation Links.