تحقیقات نویدبخش پژوهشگران برای درمان سرطان سینه
پژوهشگران آمریکایی از کشف سازوکار پروتئین موسوم به surviving خبر دادند که می تواند نویدبخش یافتن شیوه های درمانی جدیدی برای سرطان سینه باشد.
امتیاز:
به گزارش بنیان به نقل از فارس، نشریه Journal of Biological Chemistry، گروهی از پژوهشگران بیمارستان کودکان هسپرو وابسته به دانشگاه براون از قدیمی ترین دانشگاههای آمریکا موفق شدند که مکانیزم کاری پروتئین surviving و نقش آن در کمک به سلولهای سرطانی داخل سینه برای زنده بودن تا حداکثر زمان ممکن را کشف کننداین پروتئین، درمان بیماران مبتلا به سرطان سینه را دشوار می کند.
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که هرسال حدود نیم میلیون نفر براثر ابتلا به سرطان سینه جان خود را از دست می دهند و موارد جدید ابتلا به این بیماری نیز سالانه حدود یک میلیون و دویست هزار نفر است.
این تحقیقات تازه را بیمارستان هسپرو با حمایت مالی مرکز تحقیقات موسسه ملی بهداشت آمریکا انجام داده است.
پژوهشگران توانستند فعل و انفعالات مولکولی ایجاد شده در پی ابتلا به سرطان سینه را زیر نظر بگیرند که نقش پروتئین surviving در افزایش شدت ابتلا به سرطان سینه را برای آنها آشکار کرد.
آنها اشاره کردند: مشکل زمانی آغاز می شود که این پروتئین مکان خود در هسته سلول را ترک کرده و داخل سلول شنا می کند و مانع مرگ سلولهای سالم اطراف تومور می شود؛ امری که به سلولهای سرطانی اجازه می دهد تا با تکیه بر این سلولهای سالم، نیازهای خود را تامین و بیشترین زمان ممکن را عمر کنند.
این تحقیقات نشان داد: پروئتین های دیگری نیز هستند که به پروتئین survivin در داخل سلول کمک می کنند که مهمترین آنها HDAC6 است که به پروتئین survivin برای فرار از درون هسته کمک می کند.
براساس این تحقیقات، پروتئین CBP و CRM1 نیز در افزایش شدت سرطان سینه نقش دارند.
پژوهشگران گفتند: این یافته ها به طور قطع درها را به روی کشف شیوه های درمانی جدیدی از طریق برخورد با این پروتئین ها با استفاده از سازوکارهای مختلف و متعدد باز خواهد کرد که مهمترین آنها متوقف کردن خطر پروتئین survivin و جلوگیری از فرار آن از داخل هسته سلول است.