تاریخ انتشار: یکشنبه 08 تیر 1393
ترمیم نواقص استخوانی با استفاده از طب ترمیمی

  ترمیم نواقص استخوانی با استفاده از طب ترمیمی

استخوان یکی از بافت هایی است که پیوند آن به وفور صورت می گیرد و نیازها در این زمینه نیز رو به فزونی است. این پیوندها برای درمان نواقص استخوانی بزرگ ایجاد شده به دلیل تروما، شکستگی های شدید، برداشتن تومور و استئوپورزیز مورد استفاده قرار می گیرد. پیوندهای مرسوم برای این نواقص استفاده از پیوندهای اتوگرافت و آلوگرافت است که هر کدام دارای محدودیت هایی مانند کمبود منبع، خطر بیماریزایی و واکنش سیستم ایمنی می باشند.
امتیاز: Article Rating

به گزارش بنیان به نقل ازmedicalxpress، محققین در مطالعه ای جدید از گرافت های استخوانی مهندسی شده برای ترمیم این آسیب ها استفاده کرده اند. این مطالعه به منظور ترمیم استخوان، ابزاری را مورد استفاده قرار می دهد که ترکیبی از روش ها و مواد مختلف  مهندسی بافت را مورد استفاده قرار می دهد. در مطالعات قبلی محققین از داربست های سه بعدی گرفته شده از روده خوک استفاده کرده بودند که تشکیل عروق خونی را حمایت می کرد و در مورد سلول های بنیادی مورد استفاده نیز آن ها معمولا از سلول های بنیادی مزانشیمی استفاده کرده اند. اما به نظر می رسد پتانسیل این سلول ها برای تکثیر با افزایش سن کاهش می یابد در نتیجه برای این که ترمیم به خوبی صورت گیرد این سلول ها باید از نظر تعداد غنی شوند که این امر با افزایش سن به سختی صورت می گیرد.

در این مطالعه محققین چگونگی تاثیر سن روی ویژگی های سلول های بنیادی را مورد آنالیز قرار داده اند. آن ها مارکرهایی را مورد شناسایی قرار داده اند که تعیین می کند که این سلول ها برای اهداف درمانی مناسب هستند یا خیر. آن ها به مطالعه سلول های اندوتلیالی نیز پرداخته اند. مجموع این مطالب می تواند برای درمان آسیب های استخوانی بزرگ مناسب باشد.

آنالیزهای این محققین سلول های اندوتلیالی ریزعروق و سلول های پیش ساز اندوتلیالی را گزینه مناسبی برای اهداف درمانی می داند.

 به نظر می رسد استفاده ترکیبی از روش های مختلف و سلول های مختلف گزینه بسیار ایده آلی برای ترمیم استخوان باشد. از دیگر نتایج این مطالعه این می باشد که ترکیب ماتریکس خارج سلولی، سلول ها، بیورآکتورها و سیستم های خودکار می تواند برای رشد هرچه بیشتر و بهتر بافت استخوانی مورد استفاده قرار گیرد. هم چنین این محققین بر این باورند که استفاده از سلول های بنیادی مشتق از بافت چربی، بافت استخوانی و بند ناف خود بیماران می تواند نتایج درمانی بهتر را در پی داشته باشد.

پایان مطلب/

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه
دسته‌بندی اخبار
دسته‌بندی اخبار
Skip Navigation Links.