فراخوان عضویت در شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی
پذیرش مراکز آزمایشگاهی علاقمند و توانمند در شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی ایران آغاز شد.
امتیاز:
به گزارش بنیان، بر اساس اعلام دبیرخانه شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی ایران، آزمایشگاههایی که دارای شرایط لازم هستند میتوانند پس از مطالعه کامل دستورالعملهای فعالیت و عضویت شبکه، نامه درخواست عضویت خود و فرم تکمیل شده اطلاعات آزمایشگاه را از طریق پست الکترونیکی (info@labsnet.ir) به دبیرخانه شبکه ارسال نمایند.
بر اساس دستورالعمل عضویت در شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، تنها مراکز ارایه کننده خدمات آزمایشگاهی که دست کم سه دستگاه نوع اول در حوزه فناوری راهبردی مرتبط با زمینه فعالیت خود را دارا باشند میتوانند عضو این شبکه شوند. عضویت آزمایشگاههای دارای شرایط در ابتدا به مدت شش ماه به صورت آزمایشی است که در صورت کسب امتیازات لازم در این دوره، عضویت آزمایشگاه در شبکه قطعی میشود.
عملکرد مراکز عضو شبکه به صورت سالانه و بر اساس سه دسته شاخص کلی مشتریمداری، کارکرد (میزان استفاده آزمایشگاه از ظرفیتهای تجهیزاتی خود برای ارایه خدمت به مشتریان) و همکاری شبکهای مورد ارزیابی قرار میگیرد. در این ارزیابی، عملکرد مراکز عضو شبکه امتیازدهی میشود و بر اساس امتیازات به دست آمده، رتبهبندی مراکز صورت میگیرد. این امتیازدهی و رتبهبندی، معیار اصلی شبکه برای حمایت از مراکز آزمایشگاهی از سوی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری خواهد بود.
سرفصلهای اصلی حمایت این شبکه از مراکز عضو عبارتند از:
- حمایت از تعمیر و نگهداری، ارتقا، کالیبراسیون و تأمین قطعات برای تجهیزات موجود؛
- حمایت از برگزاری کارگاهها و دورههای آموزشی و یا شرکت کارشناسان مراکز عضو شبکه در دورههای مرتبط؛
- حمایت از اخذ اعتبارنامة استاندارد ISO/IEC17025 برای مراکز عضو شبکه؛
- حمایت از خرید تجهیزات جدید آزمایشگاهی ساخت ایران مورد تأیید شبکه؛
- حمایت از خرید تجهیزات آزمایشگاهی جدید مورد تأیید شبکه از خارج از کشور؛
- حمایت از پیادهسازی نرمافزار مدیریت اطلاعات آزمایشگاهی تولید داخل کشور؛
- حمایت از ایجاد و فعالیت کارگروههای تخصصی دستگاهی برای ایجاد جریان دانش و ارتقای توانمندی کارشناسان آزمایشگاههای عضو.
فعالیت شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، زیر نظر معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، از خردادماه سال 1393 آغاز شدهاست. هدف این شبکه توسعه حجم و بهبود کیفیت خدمات آزمایشگاهی ارایه شده به محققین و صنایع کشور در حوزههای فناوریهای راهبردی است. شایان ذکر است که از این پس، حمایتهای معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری از مراکز آزمایشگاهی در قالب این شبکه و از اعضای آن صورت خواهد گرفت.
حوزههای مختلف فناوریهای راهبردی کشور عبارتند از:
- اطلاعات و ارتباطات - انرژی و محیط زیست
- انرژیهای نو - سلولهای بنیادی
- زیست فناوری - صنایع هوایی و هوانوردی
- صنایع دریایی - فناوری نانو
- میکروالکترونیک - گیاهان دارویی
- آب و خشکسالی - علوم شناختی
مراکز علاقمند به عضویت در این شبکه میتوانند با مراجعه به صفحه دستورالعملهای شبکه، دستورالعملهای فعالیت و عضویت، فرم اطلاعات آزمایشگاهها و همچنین نمونه نامه درخواست عضویت در شبکه را دریافت نمایند.
پایان مطلب/