تاریخ انتشار: چهارشنبه 03 خرداد 1391
غنی سازی غذا با فولیك اسیدخطرابتلا به سرطانهای كودكی را كاهش می دهد

  غنی سازی غذا با فولیك اسیدخطرابتلا به سرطانهای كودكی را كاهش می دهد

غنی سازی غذاها با فولیك اسید خطر بروز رایج ترین نوع سرطان ها در كودكان یعنی سرطان كلیه و نوعی تومور مغزی را كاهش می دهد.

امتیاز: Article Rating

به گزارش بنیان به نقل از  خبرگزاری جمهوری اسلامی، ماده مغذی فولیك اسید احتمال بروز تومور 'ویلمز' كه نوعی سرطان كلیه و همچنین تومور 'PNET' كه نوعی سرطان مغز است، در كودكان كم می كند .دكتر 'كیمبرلی جانسون ' استادیار دانشكده پزشكی دانشگاه واشنگتن گفت: نتایج تحقیقات نشان می دهد ماده مغذی فولیك اسید احتمال بروز سرطانهای خاص كودكی را در آمریكا كاهش داده است .محققان در این بررسی میزان بروز سرطانهای كودكی را در قبل و بعد از غنی سازی غذا با فولیك اسید بررسی كردند . آنها دریافتند میزان بروز تومور ولیمز از سال 1986 تا 1997 افزایش و پس از آن كاهش یافته است كه این امر نشان دهنده تاثیر مثبت غنی سازی غذا با فولیك اسید است. میزان سرطان PNET نیز از سال 1986 تا 1993 افزایش و پس از آن كاهش یافت.این تغییر در روند بروز این بیماری ها دقیقا با غنی سازی غذا با فولیك اسید مصادف نیست اما درست از زمانی كه به زنان در سن باروری مصرف روزانه 400 میكروگرم فولیك اسید توصیه شد، این كاهش بیماری روی داد.محققان از داده های سال 1986 تا 2008 موسسه ملی تحقیقات سرطان، موسسه اپیدمی شناسی و برنامه نتایج نهایی آمریكا استفاده كردند.این موسسات اطلاعات را در مورد سرطان در مناطق مختلف آمریكا از سال 1973 جمع آوری كرده بودند. در این تحقیق 8829 كودك از سن بدو تولد تا چهار سالگی بررسی شدند كه به سرطان مبتلا شده بودند.به گفته جانسون كاهش در تعداد سرطان های كلیه و مغز در كودكان با استفاده از تحلیل داده ها تشخیص داده شد. نكته مهم آن است كه میزان كاهش یافته تومور ویلمز نیز در تحقیق كوچك تری در انتاریو در كانادا درسال 2011 كشف و اعلام شد.اسید فولیك كه به نام‌های فولات یا ویتامین B۹ نیز خوانده می‌شود برای سلامتی سیستم عصبی، خون و یاخته‌ها حیاتی و اساسی است. این ویتامین بدن را در مقابل بیماری‌های قلبی، نقصهای مادر زادی، پوكی استخوان و سرطان‌های مشخصی حفظ می‌كند.غذاهایی كه دارای میزان چشمگیری اسید فولیك هستند شامل جگر، عدس، سبوس برنج، آرد سویا، نخود، لوبیا قرمز، بادام زمینی، اسفناج، برگ شلغم، گندم، كدو تنبل و مارچوبه است .

ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

کلیدواژه
کلیدواژه
دسته‌بندی اخبار
دسته‌بندی اخبار
Skip Navigation Links.