تومورها نیازمند مواد غذایی برای تولید انرژی و بلوک های ساختاری برای رشد و بقا در بدن بیمار هستند. اگرچه این مواد غذایی عمدتا بوسیله جریان خون تامین می شود اما درک ما در مورد این که این مواد غذایی چه چیزهایی هستند و چگونه بوسیله تومورها مصرف می شوند، کافی نیست.
دوشنبه، 01 آبان 1396 - 15:00
محققین جان هاپکینز در مطالعات صورت گرفته روی موش و رت، راهی را برای انتقال موفقیت آمیز داروهای شیمی درمانی مبتنی بر پلاتینیوم و با اندازه نانو برای درمان سرطان مثانه کشف کرده اند.
دوشنبه، 01 آبان 1396 - 14:00
مطالعه ای در دانشگاه برن نشان می دهد که سلول های شبه پری وسکولار(پیرامون عروقی) مشتق از تومورهای ریوی، رفتاری غیر طبیعی دارند. آن ها نه تنها ساختارهای عروقی را حمایت می کنند بلکه ممکن است فعالانه پاسخ های التهابی و ایمنی را نیز تعدیل کنند. این یافته ها می تواند هدفی جدید برای سرطان های استرومایی باشد.
دوشنبه، 01 آبان 1396 - 13:14
اسکارها ممکن است از بین بروند اما پوست آن ها را به خاطر می سپارد.
یکشنبه، 30 مهر 1396 - 10:00
سازمان غذا و داروی آمریکا(FDA) نوعی ایمنی درمانی موسوم به CAR-T cellدرمانی را برای استفاده در بالغین مبتلا به لنفومای پیشرفته مورد تایید قرار داده است.
یکشنبه، 30 مهر 1396 - 09:30
ویروس درمانی قادر به تخریب سلول های توموری و فعال کردن واکنش های ایمنی ضد توموری است و استفاده از سلول های بنیادی خون ساز مهندسی شده برای انتقال ژن های جایگزین، می تواند بیماری های خونی را درمان کند. این ها بخشی از پیشرفت های صورت گرفته در زمینه درمان برخی بیماری های صعب العلاج بوسیله محققین آلمانی است.
یکشنبه، 30 مهر 1396 - 09:00
ملانوما، سرطان سلول های رنگدانه دار پوست یا ملانوسیت هاست که آمارها نشان می دهد در سال 2017 بیش از 87 هزار آمریکایی را تحت تاثیر قرار داده است. بخشی از این سرطان های پوستی از خال های از پیش موجود منشا می گیرند و منشا برخی دیگر هنوز مشخص نیست.
یکشنبه، 30 مهر 1396 - 08:30
محققین در دانشگاه آلابامای بیرمنگام توانسته اند که گام بزرگی را در جهت ترمیم قلب های آسیب دیده از حملات قلبی با استفاده از سلول های عضلانی قلبی گرافت شده به صورت تکه های قلبی بردارند. کلید این موفقیت افزایش بیان ژنی است که چرخه سلولی سلول های عضلانی گرافت شده را فعال می کند و منجر به رشد و تقسیم سریع تر آن ها می شود.
یکشنبه، 30 مهر 1396 - 08:00
نشاندار کردن سلول می تواند تحقیق در زمینه ی بیماری هایی همچون سکته ی قلبی، دیابت و آلزایمر را ساده نماید و نیاز به استفاده از حیوانات برای مطالعه را کاهش دهد.
شنبه، 29 مهر 1396 - 11:00
کنترل بیماری دیابت مشکل است. داروهای خوراکی، تزریق انسولین، اندازه گیری روزانه ی قندخون، تغییر برنامه ی غذایی و انجام تمرینات ورزشی درمان یک بیمار دیابتی را می تواند مشکل سازد. امروزه محققان روش جدیدی را یافته اند که رویکرد ساده تری دارد. و شامل: کاشت یک پلیمر اسفنجی در بافت چربی است. مطالعات آن ها نشان داده است که در موش های چاق که علائمی شبیه به دیابت نوع 2 دارند، کاشت این پلیمر باعث کاهش وزن و پایین آمدن قندخون می شود.
شنبه، 29 مهر 1396 - 10:30
تیمی از محققین در Leuven از تکنولوژی سلول های بنیادی برای تولید نورون های حرکتی از بیماران مبتلا به ALS استفاده کرده اند. این نورون ها ناقل موتاسیون هایی در FUS هستند و به نظر می رسد که سیستم حمل و نقل آکسونی شان مشکلاتی وجود دارد. به عقیده این محققین استراتژی های ژنتیکی و دارویی می تواند این مشکل را از بین ببرد.
شنبه، 29 مهر 1396 - 09:30
تیم تحقیقاتی دانشکده پزشکی دانشگاه California San Diego سلول بنیادی انسانی را بوجود آوردند که برای تولید آن از مدلی به نام سندرم ایکاردی گوتئیرز (AGS) استفاده شده بود. در ادامه، تیم تحقیقاتی توانست مکانیزم ژنتیکی غیرمعمولی را که از AGS بدست آمده بود شناسایی و استراتژی هایی را بیازماید تا اثر داروهای موجود را مهار کند.
شنبه، 29 مهر 1396 - 09:00
براساس مطالعات انجام شده در دانشگاه Lund و San Andrés، تجربیات آزمایشگاهی نشان می دهد که ترکیب شیمیایی damsin موجود در گیاه Ambrosia (کهنه واش) مانع از رشد و انتشار سلول های بنیادی سرطانی می شود. ماده ی شبیه به آن اما ساختگی نیز اثرات مثبت مشابه دارد.
شنبه، 29 مهر 1396 - 09:00
می توان با افزودن ترکیبی که به بقای سلول های بنیادی کمک می کنند، سلول درمانی هایی که برای درمان طیف وسیعی از بیماری ها طراحی شده اند رت بهبود بخشید.
شنبه، 29 مهر 1396 - 08:00
موسسه ی NNI و دانشگاه Nanyang در سنگاپور (NTU)با همکاری یکدیگر تکنولوژیی را برای تشخیص بهتر و درمان بیماران مبتلا به بیماری های نورولوژیکی مانند پارکینسون و آسیب های مغزی ابداع نموده اند. این اقدام شامل ایجاد سیستم هوش مصنوعی است که می تواند صحت تشخیص انواع آسیب های مغزی ترومایی را بوسیله ی سی تی اسکن شناسایی کند. هم چنین پروژه ی دیگری آسیب های مغزی را در هنگام جراحی های مغزی با محاسبات الگوریتمی تشخیص می دهد.
شنبه، 29 مهر 1396 - 07:34